Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most, akkor melyik testzsírszá...

Most, akkor melyik testzsírszázalék reális a 2-féle mérési mód közül? (a 2 kép bővebben)

Figyelt kérdés

Csak has alapján: [link]

Több adat alapján,hasi adat nélkül: [link]

Igaz,hogy a hasam nagyon nagy az egyéb méreteimhez képest,szinte minden plusz kg,ami rajta van oda megy,de reális lenne,hogy az alapján elhízottnak számítok,más adatok alapján pedig nem?!

2018. febr. 16. 19:16
 1/4 A kérdező kommentje:

Pont fordítva van,mint látjátok,nem úgy,ahogy a képekhez írtam.Telefonról vagyok,és összecseréltem.

Egyébként az egyik a hasi körfogatot kérte (köldöknél),a másik pedig derék (legkeskenyebb),csípő (legszélesebb),és nyak (szintén legkeskenyebb).Egyébként 168 cm vagyok,65-67 kg körülbelül,és nő.

2018. febr. 16. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:

A csipö és nyak alapján semmit nem lehet mondani, aminek alárcsak picit is reális alapja lenne. Még jó, hogy nem a szemszi alapján értékelnek, az is kb enynire lenne igaz.

CSak a has alapján számolni megintcsak értelmetlen dolog, ha komolyan meg akarod tudni, akkor rendesen kell mérni.

A 7 börredös mérés az, ami nagyjából reális értéket ad, de csak akkor, ha szabályosan mérik, nem pedig csak saccolgatva.

De igencsak valószínü, hogy elhízott vagy, ha ilyan nagy a derékméreted - nekem akkor volt ekkora, amikor be´rtem a kórházba szülni!

2018. febr. 16. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyenekből nem lehet mérni.A két normális módszer-1.hat-hét pontos bőrredő mérés.

2.4 pontos elektromos testzsír mérés.

2018. febr. 16. 19:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Rendesen lemértem mérőszalaggal egyébként,tuti jók az értékek,amit beírtam.Hát...a derekam a legvékonyabb részen 79 cm,azért az annyira nem durva szerintem,persze mihez képest,de sosem voltam azt a "pálcika" alkat,amúgy sem olyan a tesfelépítésem,csontozatom.Illetve tény,hogy hasra,csípőre és derékra hízok szinte csak,kb 85-90%-ban.A köldöknél mért 95 cm-m szerintem már a csípőnek felel meg inkább,mint deréknak,utóbbi sokkal feljebb van.Viszont így írták.

Nem ismerem a bőrredő mérést sajnos.Azt hogy kell elképzelni?Itthon is meg tudom csinálni?A másik kérdésem pedig az lenne,hogy azzal az elektromossal hol lehetne megméretni a testzsírszázalékom,és kb mennyibe kerülne?Bocs,hogy ennyit kérdezek,de sajnos még egyáltalán nem vagyok járatos a témában,most kezdtem szálkásítani,aztán majd tömegelek.

2018. febr. 16. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!