Miután rájöttetek hogy már a büdös életben nem fejlődtök tovább kox nélkül, átváltottatok szintfenntartó módra?
Figyelt kérdés
Tehát kevesebb hangsúly az edzésen, evésen...2018. febr. 10. 12:50
1/10 anonim válasza:
Bár nem vagyok szakértő, abban azért biztos vagyok, hogy a szintfenntartáshoz is rendesen kell edzeni és enni (nyilván kalóriatöbblet nem kell, de a végén úgyis nagyon lassú a fejlődés és ez sem olyan nagy különbség)...
2/10 BlodDrunk válasza:
Egyedül kajában tudsz viszavenni,hogy stagnálj súlyban.
Edzésen ha csökkentesz tehát kevesebb lesz az össz volumen,terhelés izomban is veszteni fogsz.
Szóval nem igazán létezik ilyen hogy visszaveszed az edzést,kaját és tartod ugyanazt a formát-
3/10 Lazy Lover válasza:
nem ! úgyan úgy megy a teljes test edzés
4/10 anonim válasza:
Lazi Lover elerte a genetikai potencialjat... 50 kilo van a gyerekben. :D
5/10 anonim válasza:
ne basztasd csak rossz a genetikája... nem ő tehet róla hogy homoszexuális
6/10 Lazy Lover válasza:
ember miről beszélsz? láttál valaha?
7/10 anonim válasza:
Lattalak, van vagy 32-es a karod :D Nem fikazni akarlak, de hogy kezelheted azt, hogy te a genetikai potencialod vegen vagy? :D
8/10 Lazy Lover válasza:
linkeld máá be a képet.... itt az életben nem küldtem képet senkinek
9/10 anonim válasza:
Es az ilyenek ala adja a lovat Train With Brain. :D
10/10 A kérdező kommentje:
2-es 8 évig edzettem heti 5X rengeteg kajával, az utóbbi 2 évben már csak heti 2-3 edzés sokkal kevesebb kajával és nem estem össze, semmit nem változott a forma
2018. febr. 10. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!