A sok kis gyerek miért a kokszimaxikra akar hasonlítani?
Valaki mondja már el nekik, hogy akiket utánozni akarnak, jó majom módjára azok nem a csirkétől nőttek akkorára, meg nem is a fehérje portól. xD
Alapjába véve nem értem, hogy ebben a sportban az úgymond "ideál" miért erre tolódott el, erre a telifosott búvárruha, sz@rgólem testalkatra, ahol az abszolút laikus is látja, hogy ahogy kinéz néhány ember (testépítő) abban már lényegében semmi emberszerű nincs... úgy néz ki mint egy sz@rgólem. Értem az alapkoncepciót, hogy "nagynak" kell lenni ? De.. miért ? Belül kicsi vagy ? Vagy kicsi a cerka ? Leplezni kell ezzel a unhuman f0s, teliszúrt testképpel ?
Nézzétek már meg... https://www.youtube.com/watch?v=GCodU9aNpH0 sok kis kokszimaxi rejszolt erre a gyökérre, menni nem bír a szerencsétlen nyomorult... de nem csak ő, az összes ilyen kokszos gyökér ilyen. :D
Szerencsére ez a szétkokszolt bzi stílus a nőknek sem jön be.
Szóval így kokszoljatok kis gyerekek..
(ez a kérdés feltevés nem offense volt, csak szimplán vélemény nyilvánítás, továbbá kíváncsi vagyok, hátha jön értelmes válasz, hogy ti miért is kokszoltok :)
amikod ad.1) Sz@rul nézel ki utána
ad.2) A nőknek sem tetszik
Őszintén kíváncsi vagyok.
20-as.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem fogok senkivel sem verekedni azért, mert nem tetszik a véleményem... pláne még én menjek oda..
Nőlj fel kisgyerek, hagyd el a kokszot. Érj el valódi teljesítményt.
Rics Punczija meg nyugodjon békében... jobb ez így neki is szerintem. Nagyon szenvedhetett életében, ha ennyire torz sz@rdarabbá szúrta magát.
Itt egyedül te ugatsz. Csaholsz, mint egy kiskutya.
A véleményemet meg nem kell elolvasni,válaszolni rá, ha nem tetszik... xD
"xD" ez is mutatja a szellemi kapacitasodat.
A te velemenyedre pedig a kutya sem kivancsi, ugyan ez ervenyes rad is, nem kell megosztani. :)
Jöjjön mindenki aki keménynek érzi magát!
Felhígult nagyon a küzdősportos társadalom is ahogy látom.
Nálunk ha valaki keménykedne, direkt verekedésbe keverednek vagy lehívna valakit edzésre azért, hogy leverje, úgy repülne mint az a bizonyos macska és többet a dojo közelébe se jöhetne.
De én csak egy régivágású kyos vagyok.
Amúgy meg totál igaza van a kérdezőnek csak kicsit nyersen fogalmaz.
Többet idekeverték az élsportot, hogy de ha ebből élsz akkor nyomnod kell. Ez igaz is. Nyomja is mindenki aki ebből él, legyen az testépítő, súlyemelő, úszó vagy bringás.
De az átlag terembe járó minek nyomja?
Képzeljétek már el, hogy valaki fut a Margit szigeten és elkezd epo t tolni mert úgy le tud faragni 2 percet az idejéből. Tök értelmes dolog lenne, nem?
Ugyan az, nem ebből él de plusz 2 kg izomért tolja a seggébe a kiszámíthatatlan minőségű cuccot, vagy eszi a májgyilkos szarokat a wannabe testépítő.
Nézzétek már meg szteroid korszak előtti testépítőket. Persze tudom genetika, ők csodák voltak aki hobbi kokszos az meg mind anti genetikai csodák és nekik azért kell nyomni, jaah.
De ma nem ezek az old school arcok az etalonok hanem a hústorony izék. Csak a méret számít legyen sok a hús, még jöjjön a tömeg, nem az esztétikus, atletikusság. Hirdetik plakátokon a fehérjéket iszonyat kokszos húshalmok a képen, ujjnyi vastag erek, bebarnítva, vicsorova. Ezt tolják az ember pofájába sok hülye meg ezt tartja követendőnek ha ő nem ilyen akkor vézna, meg mit fognak szólni a strandon. Mert igen a többségnek semmi több célja nincs csak feszíteni a strandon meg a tükörbe jól bedurrantva a szokásos mellbicepsz nap után mert ugye minden edzés mellbicepsz...
28-as!
100%-ban egyetértek veled és köszi, hogy ilyen jól megfogalmazva leírtad ezt.
Valóban engem néha elragad a hév, ezért örülök mindig, ha jön valaki, aki hideg fejjel leírja azt, amit én is akartam volna.
"Képzeljétek már el, hogy valaki fut a Margit szigeten és elkezd epo t tolni mert úgy le tud faragni 2 percet az idejéből. Tök értelmes dolog lenne, nem?"
A hobbi szinten koxolas, nem errol szol testepites teren. Sokan azert nyulnak koxhoz, hogy szebbek legyenek. Es bizony szebb is leszel a koxtol, nem kell rogton eltorzult testepitokre gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!