A sok kis gyerek miért a kokszimaxikra akar hasonlítani?
Valaki mondja már el nekik, hogy akiket utánozni akarnak, jó majom módjára azok nem a csirkétől nőttek akkorára, meg nem is a fehérje portól. xD
Alapjába véve nem értem, hogy ebben a sportban az úgymond "ideál" miért erre tolódott el, erre a telifosott búvárruha, sz@rgólem testalkatra, ahol az abszolút laikus is látja, hogy ahogy kinéz néhány ember (testépítő) abban már lényegében semmi emberszerű nincs... úgy néz ki mint egy sz@rgólem. Értem az alapkoncepciót, hogy "nagynak" kell lenni ? De.. miért ? Belül kicsi vagy ? Vagy kicsi a cerka ? Leplezni kell ezzel a unhuman f0s, teliszúrt testképpel ?
Nézzétek már meg... https://www.youtube.com/watch?v=GCodU9aNpH0 sok kis kokszimaxi rejszolt erre a gyökérre, menni nem bír a szerencsétlen nyomorult... de nem csak ő, az összes ilyen kokszos gyökér ilyen. :D
Szerencsére ez a szétkokszolt bzi stílus a nőknek sem jön be.
Szóval így kokszoljatok kis gyerekek..
(ez a kérdés feltevés nem offense volt, csak szimplán vélemény nyilvánítás, továbbá kíváncsi vagyok, hátha jön értelmes válasz, hogy ti miért is kokszoltok :)
amikod ad.1) Sz@rul nézel ki utána
ad.2) A nőknek sem tetszik
Őszintén kíváncsi vagyok.
Kit érdekel a te véleményed?
Annyi pinát kapnak amennyit akarnak.
Gazdagabbak, híresebbek mint te valaha leszel.
Miért jó irigynek lenni?
Csak nem irigy vagy hogy edzel és semmi fejlődésed nincs ?
Alapjába amit mondtál az jo hogy naturál kevés van és sokan azt hiszik hogy csak a szteridtol lehet nőni hát persze mert lusták megemelni azt a sulyt.
Jaj... tudtam, hogy az impotensek egyből az irigységgel fognak jönni.
Eloszlatok minden félreértést:
Nem, nem irigylem őket.
Ne személyeskedjetek, a kérdésre válaszoljatok, arra, hogy ha ti kokszoltok, akkor azt miért teszitek ?
Mert ha profi testépítő valaki, akkor még úgy-ahogy megértem... elmegy... na de, ha csak egy ilyen kis s3ggdugaszról van szó, mint te Első, akkor viszont már végképp nem értem..
4-esnek és mindenkinek, akinek nem menne:
Próbáljatok értelmesen válaszolni, jó ?!
Menni fog ?
Nincs értelme sértegetni, hidd el, hogy lexarom. :D
Értelmes válaszokat várok!
6-s Köszönöm az értelmes választ.
Én nem a testedzés ellen vagyok.... igenis jó lenne, ha mindenki edzene, egészségesen élne! Jó, ha izmos az ember, egészséges módon. Mi az egészséges kinézet ? (szerintem)
Elkell menni Athénba vagy Rómába és megkell nézni a szobrokat... úgy néz ki egy izmos ember. Ami mindenkinek bejön. Főleg a nőknek.
Ez a michelin figura kinézet hajkurászása ez tényleg totális testkép zavar a nyomiknál....
Első vagyok, nem doppingolok, nem is fogok.
De érdekes hog aki doppingol az lexarja azt aki nem, aki meg nem az azon lovagol hogy milyen szrok a használók.
Ha lexarod a negatív kommentet akkor miért nem szrod le a kokszos embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!