Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok segíteni? Főként...

Tudnátok segíteni? Főként haladók és tapasztaltak segítségét várom.

Figyelt kérdés

Diétához kéne belőni a makrókat és az össz kalória bevitelt. Tudom, hogy ezt így látatlanban nem igazán lehet, de azért mégis ha adnátok egy irányvonalat nagyon hálás lennék. 178 cm magas vagyok, 93 kg (elég zsíros).

Ezek alapján kéne elindulni. Ha tippelnem kéne kb 15 kg zsír lehet rajtam, de a tzs%-om nem tudom pontosan. kb 25 lehet.



2018. febr. 5. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Makróknál szerintem diéta kezdeténél kb 2 g / testsúlykilogramm fehérje és 0,5 g / tskg zsírral érdemes indítani (egyharmad telített, kétharmad telítetlen) . A szénhidrát pedig 2-3 g / tskg, ezt folyamatosan csökkentsd addig, amíg nem indul be a fogyás, változó mindenkinél mikor. Ha heti kb 1 kilótól szabadulsz meg, akkor jó értéket lőttél be. Rostból minimum 30 gramm egy nap, annak a nagyrésze vízben oldódó legyen (zöldségek).


Én személy szerint jobban szeretek makrókkal számolgatni, de az össz kalóriabeviteled szerintem kb a szintentartáshoz képest mínusz 500 kcal, vagy -20%.

2018. febr. 5. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és az elején látványosan fogsz tömeged veszíteni, annak nagyrésze víz, illetve glikogén lesz :D
2018. febr. 5. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a zsírt felviszed néha 1g/tskra és arányosan csökkented vele megfelől kcal-al a ch-t az mennyire elfogadható? Sajtok, magvak miatt pl nagyon megugrik a zsír
2018. febr. 6. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!