Otthoni edzés után mit javasolt inkább inni: vizet vagy tejet? Miért?
Vizet, sokunk nem iszik tejet, mert sok cukor, kevés fehérje, változó mennyiségű zsír (ami kinek jó, kinek nem)...
De ha te tejrajongó vagy hobbitestépítőként, s még allergiás sem vagy rá, végülis ihatod. Én tuti nem fogom.
Szóval nem ideális, de nem vág földhöz, ha iszod, főleg, ha nem sokat.
Októberben kezdtem el intenzíven foglalkozni a testemmel. Az elmúlt hetekben viszont iszonyú tejkényszerem volt. Soha nem voltam tejrajongó. Mostanába kezdtem csak rá ebéd és edzés között. Viszont az elmúlt napokban edzés után is igényli a szervezetem.
Azonban mivel eleve túlsúlyos vagyok, ezért félek, hogy visszafelé fog működni.
tej = cukor, az a kis fehérje ami benne van, azzal nem érdemes foglalkozni, vedd úgy mintha nem is létezne
napi 2-3 liter folyadékot vigyél be csak vizből, erre rájöhet az hogy reggeli mellé egy pohár tej, nem fog összedőlni a világ :)
Szerintem inkább vizet. Ha szomjas vagy, akkor azt vízzel csillapítsd.
Ha szereted a tejet, akkor pl. reggelihez, vacsorához igyad, de mértékkel, és ne minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!