Ez mégis hogy lehet?
Figyelt kérdés
16Éves vagyok.3éve edzek,a testzsírom 10százalék,van rajtam 18kg izom kb amit felszedtem 3éve alatt.Amikor tömegelek akkor egyáltalán nem megy fentebb a testzsírom a kockáim is ugyanolyan szép tonusosak maradnak.Pedig a tömeg szokott jönni,mint látjátok 18kg izom 3év alatt. Ez nem tudom mennyire jó,érezzem magam szerencsésnek? 175cm 86kg 10%tzs2018. febr. 1. 00:18
1/8 A kérdező kommentje:
85kg*
2018. febr. 1. 00:24
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ilyen bőrreddő cuccal,de a tükörbe is látni hogy nem megy fentebb.
2018. febr. 1. 01:09
4/8 anonim válasza:
Honnan szereztél ilyen mérőt? Ezer éve vadászok
5/8 anonim válasza:
Minek vadászol ilyen mérőre? Tol egy kamu adatot az arcodba, aztán jössz gyk-ra és meggyőzhetetlen vagy, hogy nem létezik, hogy 10%tzs-d legyen, és hogy 16 évesen nem szedtél fel 18kg izmot...
6/8 anonim válasza:
Ilyennel mérik a profi versenyzőket is kispofám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!