Jó lehet ez a kombináció?
Figyelt kérdés
Nagy súllyal végzett guggolások illetve lábtoló hatására már kialakult térdfájdalomra ha szedek NEM fortét az előírás szerint napi 1-et meg mellé szintén az előírás szerint napi 3 Arthro guardot vagy napi 4 joint x-et az helyrehozhatja a fájdalmat kb. egy hónap alatt ha addig is pihentetem az izületet?2018. jan. 31. 14:38
1/6 A kérdező kommentje:
Arthro guardot már szedek kb. egy hónapja meg nem is nagyon lábaztam 1 hónapja csak néha guggoltam párat 70-80kg-val de múlt héten amint guggoltam 110-120-al 10 ismétléseket már fájt a térdem másnap, pedig mikor leálltam 140-150-el is guggoltam. Olvastam hogy a már kialakult fájdalomra nagyon jó a Nem forte tényleg ilyen hatékony?
2018. jan. 31. 14:43
2/6 anonim válasza:
Na én ezért használok már 100kg felett sbd térdgumit.
3/6 anonim válasza:
Végrehajtási hiba nem játszik? Szabályosan csinálod a gyakorlatokat?
4/6 A kérdező kommentje:
Én is vettem brutal térdbandázst de sajnos már azt is csak mikor előjött a gond, nem megelőzésnek. A gyakorlatokat szabályosan csinálom nem guggolok földig de nem is csak alig, tehát kb. addig hogy a térdhajlatom derékszöget zájron be, és úgy próbálom mindig hogy ne tegyek hirtelen mozdulatokat. Szerintem nem a szabálytalan végrehalytás miatt történt hanem mert azért 120-160kg guggolásnál szériába meg 300-370kg lábtolónál szériába nem kevés (naturálba) és bő 8 hónapig ilyen súlyokkal nyomtam mindenféle védelem nélkül. Szerintem ha már az elejétől szedek arthro guardot meg használok bandázst a nagyobb súlyoknál akkor meg lehetett volna ezt előzni. Tény hogy nem voltam elég körültekintő. Csak az érdekel hogy van-e esetleg valami komolyabb izületi támogató cucc ami a már bekövetkező fájdalom csökkentésében is segít nem csak megelőzésben, illetve segíti a gyorsabb regenerálódást. NEM fortét olvastam hogy jó lehet de most nézem hogy az most pont kifutott termék. Ehhez szeretnék valami tanácsot hogy ti tudtok-e valamit ami tényleg hatékony ilyen célra.
2018. jan. 31. 18:09
5/6 anonim válasza:
Nekem a scitec Heavy duty segített. Próbáld ki
6/6 A kérdező kommentje:
Igen azt néztem én is hogy az komolyabb cucc mint a joint x vagy az arthro guard, nekem is jónak tűnt csak azért gondoltam megkérdezem itt hogy ki mit mond. Köszönöm a választ :)
2018. jan. 31. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!