Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyenkor mi történik?

Ilyenkor mi történik?

Figyelt kérdés

Combra ugye heti 12-15 sorozatot ajánlanak, az izomnövekedés érdekében.

Én viszont csak 6 sorozatot csinálok rá, azaz heti 2x 3 sorozatot guggolok.

Ez 2-2,5x kevesebb amit ajánlani szoktak, viszont én igy, hogy kevesebb sorozatot csinálok, könnyebben tudom növelni a súlyt. Edzésről edzésre nő a guggolásom széria súlya.

És azt szokták mondani, erősebb=nagyobb.

Na de akkor ilyenkor mi van?

Nincs meg a kellő volumen, viszont rendesen erősödök.

Az izom ekkor is nő, vagy mi történik?

2018. jan. 29. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Erősebb leszel, nagyobb, de, szerintem kell a volumen is ahhoz, hogy nagyobb mértékben nőjj. Tehát nősz te ígyis-úgyis, csak nem mindegy, hogy mennyire. Ezért csinálok én 3-4 sorozatot pár ismétléssel, aztán visszaveszek 60%-ra kb az 1rm-ről és guggolok bele 12-15-öt.
2018. jan. 29. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így csinálom,hétfő péntek 3 sorozat guggolás.Szerintem izmos combom van.De kéne több sorozat,ezt én is érzem.Én szerdára beraktam pár sorozatof a combhajlító gépen
2018. jan. 29. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem reagalunk ugyanugy, valakinek ez valik be, van akinek az. Fejlodik a labad igy? 3-4 het alatt latod. Ha fejlodik folytasd, ha nem, valtoztass.
2018. jan. 29. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csinálom már egy ideje,ém 125kg-ról 150kg-ra növeltem az 5 ismétléses maxomat guggolásban.De lehet,hogy hosszabb távon már kevés lesz a volumen
2018. jan. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!