StillMass fehérje?
A napokban találtam ezt a márkát, és megdöbbentően olcsó a fehérjéjük, az 1kg-os Whey 80 Instant 3700Ft-ba kerül. Összehasonlítottam az összetevőket, és nem láttam túl nagy eltérést a Myprotein impact whey proteinje között, csak abból 5500Ft 1kg.
Érdekelnének a vélemények a StillMass-al kapcsolatban, például hogy miért ilyen olcsó (nem gagyi?), és hogy jó-megbízható termékeik vannak?
Jó márka,én is azt várom,állítólag bővítík végre az ízeket,eléggé kifogytak őszhöz képest!
2.5 kg-vegyél,az 7500- ft!
Csak ezzel van tapasztalatom:
"Stilmass Whey Protein Silver"
A leghitványabb fehérje, amivel eddig dolgom volt (eddig főleg Myprotein, mostanában Puregold volt, amit használok).
Gipszkása szerű állag (a shakerből konkrétan a kés hegyével kell felrázás után kivakarni).
Íze alig van, de ami van, az is ócska (csokoládé-kókusz stevia verzió).
Édesség szinte nulla, gondolom a stevia normál mennyiségben túl sokba kerülne.
Anno a Myproteines borsófehérjét könnyebben nyomtam le, mert tudtam, hogy fillérekbe került.
Borzalmasan rossz szerintem, csak az ára jó, de annyival nem olcsóbb, mint egy normális fehérje, hogy megérje, csak akkor, ha nagyon számít a pénz.
A vödör, amit adtak hozzá, az jónak néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!