Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » StillMass fehérje?

StillMass fehérje?

Figyelt kérdés

A napokban találtam ezt a márkát, és megdöbbentően olcsó a fehérjéjük, az 1kg-os Whey 80 Instant 3700Ft-ba kerül. Összehasonlítottam az összetevőket, és nem láttam túl nagy eltérést a Myprotein impact whey proteinje között, csak abból 5500Ft 1kg.

Érdekelnének a vélemények a StillMass-al kapcsolatban, például hogy miért ilyen olcsó (nem gagyi?), és hogy jó-megbízható termékeik vannak?

[link]

2018. jan. 27. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért ilyen olcsó, mert nem fel hypeolt márka, mint egy scitec, nem is tudnák eladni 6-9000ft/kg áron a fehérjéjüket! Egész biztos megbízható!:)
2018. jan. 27. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem véletlenül olcsó...
2018. jan. 27. 20:27
 3/9 anonim válasza:
Teljesen megbízható. Az íze nincs olyan jó,de simán iható.
2018. jan. 27. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénzed jobbra akkor jó lesz az is.
2018. jan. 27. 22:54
 5/9 gyula1971 ***** válasza:

Jó márka,én is azt várom,állítólag bővítík végre az ízeket,eléggé kifogytak őszhöz képest!

2.5 kg-vegyél,az 7500- ft!

2018. jan. 28. 12:34
 6/9 Renovacio válasza:
43%
Hát.. Én vettem az íze 10/5 az oldódása meg... hát mit ne mondjak 10/4,5 Sima hideg vízbe elkeverve nem igazán oldódik. Tejbe szintúgy, shaker-be felrázva nagyon habos lesz és akkor se oldódik fel minden darab.
2018. jún. 30. 21:21
 7/9 anonim válasza:
100%
Hogy több véleménnyel gazdagodj, mivel én is keresgéltem őket, de nagyon megoszlott a nép szava. Én szándékosan próbáltam egy árban kedvezőbb fehérjét venni. A Whey istant new-t vettem, ami most jött ki és agyba-főbe lett dícsérve, hogy az előző is milyen jó volt és hogy ez még jobb és finomabb, krémesebb lett. Szépen és jól hangzik, így szóban. 2x1kg-os zacskóval rendeltem. Az előkészület , a szállítás kifogástalan (bár ez utóbbi inkább a szállító cég munkája). Én kipróbáltam, hogy reggel csak ebből ittam , emésztésével nekem nincs problémám semmilyen formában és szerintem magamon láthatóan adott az izmoknak egy feltöltődést a tápanyag mentes éjszaka után. Az oldódásával számomra nincs baj , majdnem tökéletesen oldódik , néha néha marad egy kis darabka,ami a legkisebb gond a termékkel. Legnagyobb probléma maga az íze, ami a mèg elfogadható és a borzalom határait súrolgatja. A habzása is elég erős.. várni kell egy kicsit, hogy apadjon (30-60 masodperc) de utánna nem lehet rá panaszkodni szerintem. Vaníliásat és egy banánosat vettem. Sajnos kis folyadèk mennyiséget tudsz megízesíteni vele(én amúgy vízzel iszom). A vaníliás íze elfogadható de nem az igazi és furin krémes ízű. A banános szerintem meg undorító ízű..eléggé ízetlen. Volt ismerősöm aki még a régi csomagolású, meg a régi név használatú terméket hasznáta annó. Tapasztalatai mind jók voltak. Íze is kiváló volt. Nem tudom hol rontották el a dolgokat ennyire, de én az ár ellenére is gondolkodom abban, hogy inkább egy picivel drágább tejsavófehérjét vegyek, de az legalább legyen élvezhető ízű. Remélem segített a véleményem! 😃
2018. júl. 4. 14:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Segített utolsó köszi, köszi a válaszokat mindenkinek! :)
2018. júl. 4. 15:44
 9/9 anonim válasza:

Csak ezzel van tapasztalatom:

"Stilmass Whey Protein Silver"

A leghitványabb fehérje, amivel eddig dolgom volt (eddig főleg Myprotein, mostanában Puregold volt, amit használok).

Gipszkása szerű állag (a shakerből konkrétan a kés hegyével kell felrázás után kivakarni).

Íze alig van, de ami van, az is ócska (csokoládé-kókusz stevia verzió).

Édesség szinte nulla, gondolom a stevia normál mennyiségben túl sokba kerülne.

Anno a Myproteines borsófehérjét könnyebben nyomtam le, mert tudtam, hogy fillérekbe került.

Borzalmasan rossz szerintem, csak az ára jó, de annyival nem olcsóbb, mint egy normális fehérje, hogy megérje, csak akkor, ha nagyon számít a pénz.

A vödör, amit adtak hozzá, az jónak néz ki.

nov. 12. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!