Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyógyszertárban, bioimpedancia...

Gyógyszertárban, bioimpedancia analízis segítségével mért testzsír százalék mennyire pontos?

Figyelt kérdés
Corazon a készülék neve, a honlapján (természetesen) csupa jót írnak róla. Ismeri valaki? Köszönöm

#mérés #analízis #bioimpedancia #testzsìr
2018. jan. 16. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valaki?
2018. ápr. 30. 06:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Pécsett vagyok.
2018. ápr. 30. 13:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Menő! És van esetleg valami tapasztalatod a Corazonnal, vagy attól jobb készülékekkel?
2018. máj. 2. 06:42
 14/15 A kérdező kommentje:
CSak egyszer mértem a paramétereimet Corazonnal. Pécsett a Melinda gyógyszertárban van/volt. Jövő héten készülök odamenni, életmódváltás miatt, kezdő adatok mérésére. Nagy tapasztalatom nincsen. Annyit tudok, hogy a orvosi berkekben a Tanita márkájú sűrűn használt. De szerintem rengeteg pénzbe került, klinikák, kórházak pályázat útján szerzik be szerintem. Elvileg az a legjobb.
2018. máj. 5. 10:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem erről valami elhízással foglalkozó orvost, vagy fitneszedzőt, testépítőt érdemes megkérdezni. Abszolút laikus vagyok.
2018. máj. 5. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!