Gym Beam kreatin monohidrat miért ilyen olcsó? Ugyanaz lehet benne nem?
Figyelt kérdés
Múltkor vettem 300g kreatin 3000ert,most meglattam ezt az akciót, 600forintos postával vettem 500got 1700ert.2018. jan. 16. 09:51
1/10 anonim válasza:
Azert kreatin monohidrat es kreatin monohidrat kozott is van kulonbseg. Utoljara pl Full Froce kreatin monohidratott vettem, es borzalmas... olyan allagra, mintha homokot innek. A BioTech-esnel ilyen nincs, de dragabb is.
2/10 A kérdező kommentje:
Állag nekem mindegy ha az a része spórolosabb, megiszok én mindent, csak a "hatás" ne maradjon el
2018. jan. 16. 10:25
3/10 anonim válasza:
De valoszinu, hogy a hasznosulasa is rosszabb.
4/10 anonim válasza:
Én ezt veszem: MHN Sport Creatine monohydrate (500 g)/2980 Ft. Ez is olyan, mint a homok, de a hatása megvan
5/10 anonim válasza:
Igazából ez a mikronizált, nem mikronizált kérdés. A nem mikronizált tényleg homokszerű, de ha sikerült feloldani, akkor mindegy. Maga a vegyület ugyanaz, és ha feloldódik, akkor a szemcseméret is mindegy.
7/10 A kérdező kommentje:
akkor lenyelem
2018. jan. 16. 12:35
8/10 anonim válasza:
Ugyan az az anyag kémiai értelemben. A szemcsemérete esetleg eltérhet ezért lehet, hogy egyik jobban másik rosszabbul oldódik. Amúgy ez se nagyon számít mert így is úgy is vacakul oldódik.
13.3g -t old egy liter 18°C on.
9/10 anonim válasza:
Igen, valóban rossz az oldhatósága. Ez javítható, ha langyos folyadékba rakjuk. Nem lesz tőle semmi baja, ha nem hagyjuk így napokig állni.
10/10 anonim válasza:
Egy alap monohidrat ugyanaz lesz, azoval minel olcsobb annal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!