Ez natural vagy szteroid szerintetek?
Figyelt kérdés
Latasbol ismerem csak de evekig nem lattam, amig ismertem mindig gebe alkat volt, aztan egyszer csak izmos lett. Majd utana ismet eltelt par ev mire ujra lattam es ismet vezna.
2018. jan. 15. 18:23
1/9 A kérdező kommentje:
Az also sorban levo kepek a jelenlegi mostani alkata.
2018. jan. 15. 18:24
2/9 anonim válasza:
Ezt a formát el lehet érni naturalként is, de attól még nem kizárt, hogy cuccolt, senki nem lesz egyből Hulk..szóval lehet hogy ennyire kigyúrta magát és leállt.
pár év alatt meg simán visszaalakul az izma ha abba hagyja az edzést. Akkor is, ha természetesen gyúrta ki magát
3/9 anonim válasza:
Hozható naturalban, de kicsit aránytalanul erősnek tűnik a válla, illetve mintha a bal felsőn egy árulkodó eret látnék, de kitudja mennyire durrantorra be magát a fotók előtt.
4/9 anonim válasza:
Simán lehet naturál, cuccal sokkal nagyobb és kerekebb lenne. Nem kell bármit szedni hogy izmos lehess, a kezdők meg az elején még gyorsabban is fejlődnek mint később. Ha meg abbahagyja az edzést vagy a rendes kajálást, akkor ugyan úgy leépül.
5/9 anonim válasza:
Árulkodó ér... :DDD
Hozható naturalban. Ha kokszolt akkor ehhez edzés sem kellett, csak egy vagy fél kúra.
6/9 anonim válasza:
Igen lehet natural. Illetve ez a forma hozhato naturalon.
8/9 anonim válasza:
Ez max 1 év naturálban. Semmi több.
9/9 anonim válasza:
Láttam én már gizdább koxost is, ettől függetlenül hozható naturalban, én is kb így festek, fele ekkora csukjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!