Miskolcon szeretnék edzőterembe menni diákként!?
Figyelt kérdés
AZ M1 fitnesst néztem ki mert az van a legközelebb meg a középiskolás bérlet is elfogadható áru.
Sajnos nincs senki aki eljönne velem meg túlsúlyos is vagyok és félek is elmenni... ti hogy kezdtetek bele?
2018. jan. 5. 14:18
1/2 anonim válasza:
Fogtam magam és elmentem. Előtte neten sokat olvastam, hogy ne végezzem szabálytalanul, nevetségesen a gyakorlatot.
Én a BB-be jártam, 1x szólt be egy csávó, de az is inkább segítség volt a guggoláshoz és nem ártó szándék. (A beszólas szó helyett nem jut eszembe más 😂)
Ha nagyon nincs senki, én elmehetek veled.
2/2 anonim válasza:
Sziaa szeretnék menni de kezdő vagyok én is ketten elmehetnénk ha van kedved😅14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!