Az ABS edzések segítenek a hasamon lévő megnyúlt bőrt is eltüntetni?
Életmód váltásba kezdtem még a nyáron,meg vagyok elégedve mert 95kg voltam és most kb olyan 76-77 körül vagyok,egyébként 175 magas vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy ezeket a gyakorlatokat csinálhatom látástól mikulásig,a zsír égetésben nem fognak segíteni.
Még egy kevés kis felesleg van rajtam,de sajna a hasamon a bőr eléggé megnyúlt,a markomban össze tudom fogni kb annyi.
Arra lennék kíváncsi hogy ez is el tűnik idővel ha rá edzek? Mert egyébként ha meg feszítem,határozottan ki tudom már tapogatni a has izmot
Azért utána olvashattál volna,hogy a drasztikus fogyások ilyen nagyon is káros hatásokkal járnak.
Talán szép fokozatosan folyamatosan kevesebb bőröd lesz,mert elhalnak a hámszövetek és újra termelődnek és mivel kisebb a nyomás rajtuk így nem képződik akkora bőrmennyiség.
Az orvos is azt mondta hogy heti 0,5-1 kg fogyás még a normákis és egészséges.
Több mint 5 hónapja csinálom és fogytam 19kg-ot ami kb reális szerintem,ráadásúl folyamatosan edzettem mellete heti háromszor és még most is.
És mégsem húzódott vissza,igaz 27 vagyok akkor már ezt baszhatom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!