Tömegnövelés 60kg?
Figyelt kérdés
Összeállítottam egy étrendet,igazából az edzéssel nincs gond egyátalán,minden alkalommal más izomcsoportokat edzek,kellő pihenés is megvan,már csak az étrendet kellene helyre rakni.
Itt az étrend,most állítottam össze. Vélemények?
Leírnátok kérlek,hogy nekem mennyire fehérjére,szénhidrátra,zsírra és kalóriára lenne szükségem a növekedéshez (nem zsírosodáshoz)és ,hogy ezen mit kellene,vagy kell e változtatni?
2017. dec. 24. 21:27
11/17 anonim válasza:
Én őszintén megmondom sosem számoltam a kalóriát. Mindig makrókat számolok. Elindulsz egy számról, pl amit írtam neked és nézed, hogy változol. Ha kell emelsz 20-30 grammot vagy csökkentesz. Hamar ki tudod tapasztalni nálad miből mennyi kell. A fehérje az viszonylag alap: 2g/testsúlykilogramm. És a szénhidrát és zsírral tudsz játszani növelni csökkenteni.
12/17 anonim válasza:
"
Átalakítottam kicsit,és most úgy jött ki,hogy 142g fehérje,és 300g szénhidrát,hogy kicsit jobban hasonlítson az elvártakhoz,50g zsír,viszont 2300kcal nem lesz kicsit kevés? mit gondoltok?"
Ez jó! Indulj el innen és figyeld magad. Ha nagyon jön a zsír visszaveszel a chból, ha nem nem jön, akkor meg majd emelsz.
Hajrá! :)
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok ! Amugy en jumbo professionalt szoktam inni edzések utan,mi a véleményetek rola?
2017. dec. 26. 09:13
14/17 anonim válasza:
Az, hogy sok benne a cukor. Vagy magadnak is össze tudsz állítani egy edzés utáni turmixot, vagy ha mindenképpen tömegnövelőt szeretnél, akkor keress olyat, aminek magas a fehérjetartalma és minimális cukor van benne.
15/17 anonim válasza:
hát én 162 g jumbot ittam régebben edzés után 2 hónap alatt nagyon megdobott átalakultam szó szerint, de már nem azt veszem mert nagyon cukros, de jó tömegnövelő amúgy csak az a hátránya h cukorbeteg lehetsz
16/17 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy azért nem kevés a cukor benne,viszont csak ezzel tudok bevinni elég kalóriát,nem bírnék annyi szilárd kaját betolni.
2017. dec. 26. 16:49
17/17 anonim válasza:
Jumbo helyett vegyel instant zabot, (orolt zabpehely) osszekevered feherjevel es kesz is a tomegnovelo. Es nem cukor van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!