Van köztünk olyan akinek testepites miatt összement a farka vagy megnőtt? (Naturalban is)
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 22:59
1/7 anonim válasza:
Nekem szerintem ugyan akkora. Bár azt sem meregetem mint semimet, sosem.
Szerintem ez csak egy tévhit, hogy össze megy. Még koksszal is csak a herék mennek össze.
Gondolom olyan jön ez az összeménes história, hogy arányaiban az nem nő a többi izomhoz képest.
Így tehát más, ha két nád szál láb között fityeg.
2/7 anonim válasza:
5kg izom/1cm pénisznövekedés
tapasztalatom szerint
4/7 anonim válasza:
Nem, ez onnan jon, hogy frusztraltak az emberek, es valamivel degradalni kell.
5/7 anonim válasza:
Nyugalmi állapotban nem mindegy hogy kinek hány centi a farka? Genetikától függ, van akinek tényleg kicsi, de merev állapotban meg tényleg nagy.
Szóval vegyünk ezt amit irtam az előbb, és ha valaki Úgy néz ki mint coleman, akkor tényleg kicsinek fog látszódni...
6/7 anonim válasza:
A farka nem változott, inkább az izmai miatt nagyon feltűnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!