Akkor rossz sportot valasztottal, foleg ha 3 het utan elmegy a kedved :) Naturalban foleg nagyon sok turelem kell ehhez.
2017. aug. 13. 14:44
2/8 anonim válasza:
Azért nincs reális kép a naturál határról, mert általában már jóval előbb benyomják a kokszot mielőtt elérték volna a naturál határukat. Sokan csak annyit hoznak kokszal amit még naturálban is lehet. Nagyon kevés ember van, aki tényleg kihozta a maxot magából ezért nem is tudunk példákat mondani.
És ugye számít a genetika is elég erősen.
Én azt mondom inkább súlyban nézd a számokat ne a formát.
Ha ezeket nem érted még el, akkor tudod, hogy még lehet erősebb és izmosabb. Mert ha erősebb vagy akkor nagyobb is vagy.
2017. aug. 13. 14:45
3/8 anonim válasza:
Mert amit hétköznapian elérhetsz az egyenlő a 0-val, azért. Ha egész nap fekszel, edzel, eszel, nincs stresszes életed, csak időd magadra, akkor elérhetsz egy jó fizikumot naturálban. Amúgy meg a 90%-a az embereknek naturálban sokat nem ér el.
2017. aug. 13. 14:48
4/8 A kérdező kommentje:
Meg még olyat is mondanak hogy 45-ös kar nagyon nehezen érhető el. Már most van 42-es karom,holott még alig edzettem. Lehet,hogy nagyoon alábecsülik a naturált...
2017. aug. 13. 14:58
5/8 A kérdező kommentje:
Ja,és azért megy el a kedvem mert nemtudom milyen reális célt tűzzek ki magam elé.
2017. aug. 13. 15:01
6/8 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy a súlyokat tűzd ki célul.
Így hétről-hétre, hónapról-hónapra tudsz fejlődni, lesz sikerélményed, lesz mihez kapcsolni, hogy hol tartasz.
Ha 90-be tudsz fekvenyomni, akkor tűzd ki, hogy 95-be tudj nyomni, aztán 100-ba és így tovább.
Ha erősebb vagy, akkor nagyobb is vagy.
Utána esetleg lehet diéta, ha úgy érzed.
2017. aug. 13. 15:06
7/8 anonim válasza:
Ha van rajtad 20% testzsír, jó hogy ekkora a karod. Nem nagy szám. Nagyanyámnak is 50-es. :)
2017. aug. 13. 15:14
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, mi számít kövérnek, de hogy rajtad bőven van felesleg az tuti! Én 2 hónapja gyúrok és 36-os karral kimegy a 90 kg fekve! És ugyanazzal a magassággal, ami neked van, 74kg vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!