Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit érhetek el naturálban?...

Mennyit érhetek el naturálban? Mindenkire azt mondják hogy koxol, és igazából kezd elmenni a kedvem az egésztől, mert nem tudom mit érhetek el.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 178cm,kb. 87kg. Nem vagyok kövér.3 hete kezdtem el edzeni. 90kg-t nyomtam fekve és sokan mondták,hogy jó a genetikám.

2017. aug. 13. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor rossz sportot valasztottal, foleg ha 3 het utan elmegy a kedved :) Naturalban foleg nagyon sok turelem kell ehhez.
2017. aug. 13. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért nincs reális kép a naturál határról, mert általában már jóval előbb benyomják a kokszot mielőtt elérték volna a naturál határukat. Sokan csak annyit hoznak kokszal amit még naturálban is lehet. Nagyon kevés ember van, aki tényleg kihozta a maxot magából ezért nem is tudunk példákat mondani.

És ugye számít a genetika is elég erősen.

Én azt mondom inkább súlyban nézd a számokat ne a formát.

Felhúzás 2,5x testtömeg, fekvenyomás 1,5x ttkg, Guggolás 2x ttkg

Ha ezeket nem érted még el, akkor tudod, hogy még lehet erősebb és izmosabb. Mert ha erősebb vagy akkor nagyobb is vagy.

2017. aug. 13. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Mert amit hétköznapian elérhetsz az egyenlő a 0-val, azért. Ha egész nap fekszel, edzel, eszel, nincs stresszes életed, csak időd magadra, akkor elérhetsz egy jó fizikumot naturálban. Amúgy meg a 90%-a az embereknek naturálban sokat nem ér el.
2017. aug. 13. 14:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg még olyat is mondanak hogy 45-ös kar nagyon nehezen érhető el. Már most van 42-es karom,holott még alig edzettem. Lehet,hogy nagyoon alábecsülik a naturált...
2017. aug. 13. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja,és azért megy el a kedvem mert nemtudom milyen reális célt tűzzek ki magam elé.
2017. aug. 13. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezért írtam, hogy a súlyokat tűzd ki célul.

Így hétről-hétre, hónapról-hónapra tudsz fejlődni, lesz sikerélményed, lesz mihez kapcsolni, hogy hol tartasz.

Ha 90-be tudsz fekvenyomni, akkor tűzd ki, hogy 95-be tudj nyomni, aztán 100-ba és így tovább.

Ha erősebb vagy, akkor nagyobb is vagy.

Utána esetleg lehet diéta, ha úgy érzed.

2017. aug. 13. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha van rajtad 20% testzsír, jó hogy ekkora a karod. Nem nagy szám. Nagyanyámnak is 50-es. :)
2017. aug. 13. 15:14
 8/8 anonim válasza:
Nem tudom, mi számít kövérnek, de hogy rajtad bőven van felesleg az tuti! Én 2 hónapja gyúrok és 36-os karral kimegy a 90 kg fekve! És ugyanazzal a magassággal, ami neked van, 74kg vagyok.
2017. aug. 21. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!