Fegyencedzéshez, fekvőtámaszhoz érdemes szedni valamilyen táplálékkiegészitőt? BCAA, Fehérje?
Elszeretnék kezdeni kondizni, de egyenlőre ott tartok hogy épp 10-11 szabályos fekvőtámaszt tudok csinálni.
Ezért gondoltam hogy először mielőtt elmennék rendszeresen kondizni rákészülök. Ha fegyencedzést,fekvőtámaszokat csinálok otthon megéri valamilyen táplálékkiegészitőt szednem? Hogy azért 2-3hónap után valamennyi kezdőizomzatod szerezzek?
Ezt mondod egy diáknak aki nem is keres étrend? :D
Szerintem nem kéne azért igy beszélned attól hogy te konditól elvagy szállva magadtól, mert nem egy a véleményünk. Mondtam hogy szoktak edzeni súllyal a bokszolók de nem az a fő edzésük nekik ezt elhiheted! Azt hogy egy profi bokszoló a nap 24 órájában ráér és edz neki bőven van ideje nyújtani naponta többször is ellenben a tanulóval/dolgozóval.
Az izületvédőm meg elhiheted mert a doki s*ar európai módszerrel fájdalomcsillapitot akart adni ami még a gyomrom is kikészitette volna, ez ám a varázslat. LEIRTAM A NEVÉT MÁR, SCITEC ARTHROXON! Ha nem hiszed el, majd ha fáj valamid csavarj be egy pár levéllel ;)
És még pluszba neked, attól hogy Bécsben jól elvan a seg*ed, itthon más szükséglete van egy embernek, mint hogy kg-onként kiszámolja a kalóriát meg fehérjét meg épp ma milyen gyümölcskoktél igyon. Egy szóval nem mondtam hogy nem számit az étrend, hisz az az alapja ha valaki izmot akar, a fehérje meg bármit sportolsz KELL! De nézd vissza hogy valaha is mást irtam volna mielőtt háborogsz...
Ha a szüleid veszik a kajádat, akkor a szüleid nem adnak ki sok pénzt magvakra, valami "izületvédő" helyett.
Az volt a kijelentésed, hogy maga kondi rossz hatással van azokra a tulajdonságokra, amelyek a legfőképpen kellenek egy küzdősportolónak, hát nincs így. Persze, minden sportoló a saját sportágára specifikus edzést végez, de minden sportágban végeznek nagy súlyos súlyzós edzést, talán a maratonfutók nem.
A boxolók "fő edzése" sem saját súlyos gyakorlatokból áll.
Időt mindíg lehet találni, otthon a szobádban is tudsz nyújtani, miközben kajálsz, ha nagyon akarod megoldod, vehetsz húzódzkodót otthon tudsz lógni rajta stb.
Lehet hogy hat amit írtál, de ugyanúgy hatna ha rendes ételt ennél, ez a lényeg, hogy nem éri meg ezeket megvásárolni, mert a hatóanyagai lazán bevihetőek hétköznapi ételekkel.
"És még pluszba neked, attól hogy Bécsben jól elvan a seg*ed, itthon más szükséglete van egy embernek"
Nyugi éltem már Szerbiában meg Magyarországon is, több más helyen is, eddig mindenhol voltak boltok, ahol megvehettem a kajámat.
Pár narancs, répa meg kiwi naponta nem nagy luxus.
A fehérje kell, persze, a nemsportolónak is, csak nem a fehérjepor.
A szüleim főznek, de nem fognak nekem külön főzni csak mert sportolok. Én izületvédőket meg multivitaminokat saját pénzből veszem, diákmunka tudod?
Sajnos ha az embernek 8-9 órái vannak és hétvégén is dolgozik, esetleg barátnő is van akkor elég necces mindenre időt hagyni, fő célod hogy tudj edzeni :)
A kaját meg mindenki vigye be úgy szerintem ahogy akarja és tudja.
Akkor meg miről beszélsz, hogy "És ezt mondod egy diáknak"? :D
Megveheted magadnak olcsóbban a chia magot, mint a tápkiegedet és nem nem kell megfőzni.
Csak meg kell válogatni, hogy mit eszel meg, és kész.
Edzés az kinek mi, nem leszel hajlékonyabb attól, ha súlyzó helyett fekvőzöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!