Kreatin szedese?
Sikerult rosszul oldodo kreatint vennem, abbol baj lenne ha nem shakerbe oldalanam hanem beteszek egy adagnyit a szamba es keves vizzel lenyelem?
Mert ugytudom sok vizbe kene oldani.
Azért ez elég egyértelmű, hogy mindegy, mindkettőnek az a lényege, hogy beviszed, a vízről meg annyit, hogy a bevitelt növelni kell, mindegy mikor.
Amúgy is a populáció 1%-ánál van 1% hatása, úgyhogy mindegy.
Hashajtónak azért elég jó.
Iszom eleget, figyelek ra.
Azert kerdeztem, mert valahol lattam hogy 1g kreatinhoz 1deci viz legyen.
Hat ha mar megvettem elhasznalom, es meglatjuk benne vagyok e az 1%-ban 😁
Koszi.
Mehet a por is natur, fél liter vízzel. De ha berakod a mikroba, langyos vízbe sokkal jobban oldódik.
Mivel csak napi 5 gramm kell, ha csak nem marhat eszel marhával ki lehet bírni simán porral is meginni.
#5 +1
Én 2 dl vízzel veszem be a szintén rosszul oldódó kreatinom. Alulra kreatin, rá a víz, összekeveredik, és lehúzom. És örülök, hogy beletartozom az 1%-ba, mert hoz tömeget és erőt is:)
A kreatin több aminosavból összeálló, nem esszenciális molekula, nem egy aminosav.
Alapból eszel eleget, meg amúgy is előállítja a szervezet a szükséges mennyiséget.
Gondolom a kreatin hatására döntögeted sorban a személyes rekordjaidat.
Tipikusan annak az embernek tűnsz, akinek még a fogyókúrás tablettákat is el lehet adni, valami híres testépítővel.
Semmi, amit meg tudz venni legálisan tápkiegboltban nem lesz jelentős hatással a teljesítményedre, főleg nem hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!