Mi lehet Cortezzel?
1 hónapig kimaradt a gyakorizás, és csak most tudtam meg, szörnyű ezt olvasni, bár én csak párszor beszéltem vele privátban, de nagyon sokat segitett, a lelke volt az egész testépitő rovatnak itt, és szerintem az egész interneten, semmi bullshit csak a nyers valóság, mindenkinek segitett mindenben, szerintem elég szép számmal lennék ha összegyűlnénk mi akik neki köszönhetünk annyi mindent.
Ma iszom rá, nyugodjon békében.
Ó te jó ég! Az előbb írtam neki privátot, aztán rá is kerestem a nevére itt a keresőben gyorsan, rossz érzésem volt, erre kiadja ezt a kérdést. :(
Jó pár éve kérdeztem tőle először, nagyon segítőkész volt, és tudta mit beszél. Aztán tavaly megint megkerestem, újfent segített, sokat beszélgettünk, a betegségről is, és olyan bizakodó volt.
Hihetetlen, hogy elment, teljesen lesújtott a hír, pedig nem is ismertem jól. Nyugodj békében Sanyi és köszönök mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!