égni fog le a hasamról zsír hogy látszódjon rendesen mind a 6 kocka?
Figyelt kérdés
hogyha nem eszek ugyan annyit minden nap akkor a testem a meglévő zsírból fog használni?! vagy innék fehérjét hogy az izom ne épüljön le és abból ne használjon? lehet hülyeséget beszélek :D2017. dec. 9. 13:57
1/5 anonim válasza:
Ha a nem ugyanannyit minden nap azt jelenti, hogy kiszámolod a kalóriaigényedet egy időszakaszra, és attól kevesebbet fogsz bevinni, akkor igen, le fog menni a testzsírszázalékod.
Nem kell fehérjeport inni,
léteznek magas fehérjetartalmú ételek.
2/5 anonim válasza:
De ha nincs meg az edzés és a magad fehérjebevitel, akkor izomból fogsz fogyni nem pedig zsírból
4/5 A kérdező kommentje:
nem járkálok én szinte semmit... szóval amit beviszek az kb. ilyen napi 100-110 g fehérje azt jobban feltudom dolgozni, de az kizárt hogy napi 150 bevigyek 75 kg vagyok 183 cm magas, nem bírok sokat enni de értelmes kajákat eszek
2017. dec. 10. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!