Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők! A gyakorikérdéseke...

Testépítők! A gyakorikérdéseken minden csaj azt írja hogy nem szereti az izmos pasikat. Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Lassan 5 éve edzek és nem dicsekedés képpen de elég izmos vagyok. A gyakori kérdéseken olvasgattam és 10 ből 9 csaj nem szereti az izmos pasikat. Akkor most hagyjam abba a testépítést mert nem fogok barátnőt találni?
2017. dec. 7. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És a gyakoris csajok miatt otthagynád az edzést? Teljesen változó, hogy ki mit képzel el "izmos" alatt, főleg úgy, hogy sokan nem is értenek hozzá.

Én lány vagyok, és több éve járok terembe, ami lehet, hogy sokaknak nem tetszik (fogalmam sincs), de ha valaki ezért nem jönne össze velem, akkor megette a fene. Mások miatt meg nem adnám fel a legkedvesebb hobbimat. Aki igazán hozzád való, annak valószínűleg tetszik, ahogy kinézel. Ha meg általában a "nőknek" akarsz tetszeni, arra nem tudom, mi a megoldás, mondjuk én szvsz azt nem tartom egy jó útnak, mert előbb-utóbb meghülyít és felőröl.

2017. dec. 11. 21:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztató választ :) Arra jutottam hogy nem fogom abbahagyni az edzést mert nagyon szeretem csinálni, de nem is viszem annyira túlzásba, hogy Hulk kinézetű legyek maradok az esztétikai határon belül.
2017. dec. 14. 19:11
 13/13 anonim válasza:
Miert? A csajoknak csinalod vagy magadnak? :) Megfelelesi kenyszer? Ha csak ezert csinalod akk. jobb is ha abbahagyod papi. Az ilyesmit azert csinalja az ember mert elvezi es szereti. Egyebkent a noknek a fele csak “megalkuvasbol” mondja, hogy nem tetszik neki, legtobbnek a kedves parja evek alatt egy - mar bocsanat - meretes disznova fejlodott es ezzel probalnak kompenzalni. Elhazudjak maguknak, hogy nekik igenis tetszik a zsirbodon, ferfias, vagy a kedvencem “MACIS”. :D De komolyan az utolsotol megyek a falnak. Vagy epp volt egy rossz elmenye egy testepitovel (mert mint tudjuk mindenhol vannak idiotak) es akkor onnantol mar “nem tetsziik fuuuj”. Nagyjabol ennyi ;)
2018. jan. 21. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!