Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők! A gyakorikérdéseke...

Testépítők! A gyakorikérdéseken minden csaj azt írja hogy nem szereti az izmos pasikat. Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Lassan 5 éve edzek és nem dicsekedés képpen de elég izmos vagyok. A gyakori kérdéseken olvasgattam és 10 ből 9 csaj nem szereti az izmos pasikat. Akkor most hagyjam abba a testépítést mert nem fogok barátnőt találni?
2017. dec. 7. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%

Még azelőtt hagyd abba mielőtt egy lány is válaszolna erre..

Sikerült dicsekedned, bár szarunk rá, többnyire szeretik a lányok az izmos pasikat, amelyik nem szereti ott általában önértékelési gondok vannak. Igen hagyd abba, nem tudod mivel jár a sport, mikről kell lemondani a testépítésben akkor hagyd a fenébe, hobbibodysnak jó leszel.

2017. dec. 7. 16:58
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Hidd el nekem szeretik ők az izmos férfiakat:) A profi versenyszint taszító számukra, ami csak doppinggal érhető el. Egy esztétikus naturál fizikum vonzó a számukra. Ennek evolúciós beidegződései is vannak. Tudat alatt előnyben részesítik a jó izomzattal, széles vállal, nagy mellkassal megáldott férfiakat, mivel az egészséget és teljesítményt sugall.
2017. dec. 7. 17:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt dicsekedés azon hogy 5 éve edzek. Mert ezzel nincs mit dicsekedni mert ez semmi. Csak arra voltam kíváncsi hogy ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban.
2017. dec. 7. 17:10
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Az hogy mindenkinek mas jon be. A brutal izmos profik is sok nonek bejonnek. Meg lehet nezni milyen noik, felesegeik vannak.
2017. dec. 7. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ami itt megy, az nem a valosag.
2017. dec. 7. 18:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Így van és a pénzesek se szeretik. Legyél 50 kilós c gyerek zabálj vajas kenyeret mert az a menő
2017. dec. 7. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, soványan se tapadnak rád :D
2017. dec. 7. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Dehogynem szeretik az izmos pasikat, csak nem azt, amikor már "ijesztő" az illető. Nem az a baj, hogy valaki jó vállas, jó izmos, de az már igen, amikor nullához közelít a zsír%-a, aztán kétcenti mély barázdák, meg kinn dudorodik az összes ere. Meg amikor kétszer vastagabb a felkarja, mint a feje. Valahol érezni kéne a jóízlés határát magatoktól is. Általában embernek kinéző emberekhez vonzódnak az emberek, nem földönkívüliekhez. Mikor a lányoknak ellenvetésük van, akkor erre gondolnak. Azt hiszik, attól félnek, hogy mindenkiből ilyen lesz, ha sokat jár konditerembe. De amíg nem fajul végletekbe a dolog, addig nincs gond.
2017. dec. 7. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A pénzt se szeretik állítólag. Nekik elég a humor meg a hűség.

Aztán általában nulla humorral rendelkező, bunkó, ész nélküli, pénzes, többnyire kigyúrt csávókra hajtanak mégis.

Biztos mazochisták.

2017. dec. 7. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül akarsz átlag gyakoris barátnőt... Sokféle nő van, sokféle ízléssel, azonkívül gondolom, van okod arra, hogy eddz s nem a csajozás az egyetlen ok...

A páromnak izma sincs sok, de pénze semmi s én megvagyok vele, de attól még bizonyos szintig bejön az izmosság, esztétikus meg minden, értékelem a mögötte levő munkát, a fizikai erő is hasznos és imponáló tud lenni... Az erősen kokszos szint már esztétikailag se tetszik.

De látom, hogy egyesek szinte félnek az izmoktól, pedig azok szépek és hasznosak férfin is, nőn is, naturál szinten nincs gond. Persze ízlések és pofonok, én is szeretem, ha van azért egy kis zsír is, nem csontszáraz eres anatómiai illusztráció az igész ember, node naturálban az úgyse megy, így nincs gond.

2017. dec. 8. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!