Testépítők! A gyakorikérdéseken minden csaj azt írja hogy nem szereti az izmos pasikat. Nektek mi a véleményetek erről?
Még azelőtt hagyd abba mielőtt egy lány is válaszolna erre..
Sikerült dicsekedned, bár szarunk rá, többnyire szeretik a lányok az izmos pasikat, amelyik nem szereti ott általában önértékelési gondok vannak. Igen hagyd abba, nem tudod mivel jár a sport, mikről kell lemondani a testépítésben akkor hagyd a fenébe, hobbibodysnak jó leszel.
A pénzt se szeretik állítólag. Nekik elég a humor meg a hűség.
Aztán általában nulla humorral rendelkező, bunkó, ész nélküli, pénzes, többnyire kigyúrt csávókra hajtanak mégis.
Biztos mazochisták.
Nem feltétlenül akarsz átlag gyakoris barátnőt... Sokféle nő van, sokféle ízléssel, azonkívül gondolom, van okod arra, hogy eddz s nem a csajozás az egyetlen ok...
A páromnak izma sincs sok, de pénze semmi s én megvagyok vele, de attól még bizonyos szintig bejön az izmosság, esztétikus meg minden, értékelem a mögötte levő munkát, a fizikai erő is hasznos és imponáló tud lenni... Az erősen kokszos szint már esztétikailag se tetszik.
De látom, hogy egyesek szinte félnek az izmoktól, pedig azok szépek és hasznosak férfin is, nőn is, naturál szinten nincs gond. Persze ízlések és pofonok, én is szeretem, ha van azért egy kis zsír is, nem csontszáraz eres anatómiai illusztráció az igész ember, node naturálban az úgyse megy, így nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!