Egy Pintér Tibor szintű formához non stop szeren kell lenni?
Jézus fsza!!
Rákattintottam a vemhes qrva rtl oldalára, végignéztem a majdnem qurva 4 percet ebből a fosból!
Mi a qurva isten ez? valami csoportfoglalkozás dawnkóros ovodásoknak? Micsoda retardált feladat, hogy dögöln meg aki kitalálta! És hogy affektálnak mindvégig, a végén meg úgy csinálnak mintha nagyon örülnének, hogy bsszam meg a szájukat, hogy nem szégyellik ezt a viselkedést... bsszameg..
Fizikumról annyit, hogy talán igen, valami különleges genatikával meg hosszú edzésmúlttal és hibátlan étkezéssel, de ezt ebben az esetben nem tudom a személyről elképzelni, hogy a mentális kapacitása megengedné, na, de lehet, hogy csak szégyenérzete nincs..
Az viszont, hogy valaki ilyen mértékben képes legyen előrenyomni a nyakát már nem natty, szerintem lelkesen gyakorolta, úgy viselkedik, mintha egy nála alacsonyabb szobában járkálna.
Fszom megáll, hogy milyen majom módjára pofázik ez a csaj, qurva jól betanulta a szöveget.
Tarzanos a qrva apád!
A jobb alsó kép szeptemberi, büszkén újságolta, hogy élete első személyi edzője, mert jól kell kinéznie novemberre... Na most elnézve a drága személyi edzőt, illetve a 2 hónap alatti formajavulását, biztos vagyok benne, hogy 100% naturál a pali ;)
ő is úgy összefog menni ha egyszer leáll mint ez a Gábor gyerek.
Többek között ezért is örülök hogy naturálban csinálom több éve, és amikor volt egy 4 hetes kihagyásom külsőben szinte semmi nem változott.
naturál=> nehezen jön, nehezen megy
kox=> könnyen jön, könnyen megy
true story bro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!