Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az osztálytársaim mindig...

Az osztálytársaim mindig nevetnek, hogy alig tudok húzódzkodni tesin meg hogy sovány "csirke" vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem számít sokat a véleményük, de szeretnék fejlődni. Hogyan tudnék edzeni? Esetleg valamiféle edzéstervet ha tudnátok írni, azt nagyon megköszönném! 13/f
2017. nov. 21. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
2017. nov. 21. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nagyon fiatal vagy, még ki sincs fejlődve rendesen a testetek, ilyen fiatalon én is gyenge voltam, most meg 22 évesen +70 kilót magamraakasztok és úgy húzódzkodom 2-t, egy jobb napon.

Ajánlom, hogy ne pocsékolj időt emberekre, és idióta tevékenységekre, mint bandában alkoholizálás, állandóan valami majom társasággal lógni, csajozni és rendszertelen, spontán életet élni.

Áldozz sok időt arra, hogy kitanulmányozd, hogy mi a hatásos és tisztességesen csináld meg az edzéseidet +egyél sok, és minőségi kaját, pár év múlva mindenféle fejlődést fogsz tapasztalni mind a kinézeteden mind a teljesítményeden.

Persze, ne csak a fizikai edzés terén gyűjts információt és fejleszd magad.

2017. nov. 21. 19:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó, igazad van.
2017. nov. 21. 20:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kerültem és remélem nem is fogok kerülni rossz társaságba. Van pár barátom az osztályból, de a többiek cikiznek. De megpróbálok nem foglalkozni velük.
2017. nov. 21. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Aki másokkal foglalkozik maga helyett, az egy elveszett ember, az ilyenekből lesznek a suli után a legalja munkákat végző sikertelen vesztesek.
2017. nov. 21. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jól esik de már teljesen elveszettnek érzem magam. Anyukám rákos, apukám portugáliában van, és nem fog visszajönni. A suliban szinte még a tanárok is szívatnak és két igazi barátom van, már több "barátom" is kibeszélt a hátam mögött. Nem tudom hogy mit csináljak!!!!
2017. nov. 21. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos van az életben sok dolog, amit nem tudsz kontrollálni. A legtöbb, amit tehetsz most, hogy arra koncentrálsz, hogy te magad jobb emberré válj. Kezdd el a saját testsúlyos edzést, nincs nagy eszköz-, és pénzigénye és YouTube-ról meg tudsz tanulni egy csomó mindent. Ha beleásod magad egyre jobban megtanulsz célorientáltan gondolkodni, plusz az edzés ad sikerélményt és önbizalmat is, ami az alapköve annak, hogy ne azon agyalj, hogy mások mit gondolnak rólad.
2017. nov. 21. 21:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Jól esnek!
2017. nov. 22. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!