Pannox123 kérdése:
Súlyzó méret illetve anyag?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok saját testsúlyos edzést toltam eddig(kb 4hónapja)de mostmár egyáltalán nem látok semmilyen fejlődést az izomzatomon...be terveztem hogy veszek húzódszkodó rudat és súlyzókat de nemtudom hogy milyen súlyút és milyen anyagút vegyek.(esetleg ha tudtok valami oldalt linkelni ahol lehet rendelni azt is megköszönném)2017. nov. 10. 14:54
1/2 anonim válasza:
Ha 4 hónap után megállt a fejlődés, akkor valamit rosszul csinálsz. A húzódzkodó alap, azt rögtön venned kellett volna. Ha otthoni edzőtermet akarsz, az sokba fog kerülni, mert nem csak súlyok és rudak kellenek, hanem pad és állvány is. A cementes tárcsák olcsók és csendesek, de nagyok.
2/2 anonim válasza:
14 évesen elég lesz két tízkilós egykezes súlyzó, lehetőleg fém meg a húzódzkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!