Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mai vilagban, mi ertelme...

A mai vilagban, mi ertelme van naturalban edzeni?

Figyelt kérdés
Edzel evek ota szorgalmasan, betartod a kajat es jon egy ember, aki koxal par honap alatt tulszarnyalja az eredmenyeidet.
2017. nov. 8. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem,nem hallotál még róla? Néha beszúr egy kis tesztoszteront azt jelenti ;)
2017. nov. 8. 22:08
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem még! :) Azt nem hülyének hívják? Mert ha már szúrja magát akkor egy kúra legyen meg, aztán abba hagyva és tovább edzve nélküle lesz üres, nem?
2017. nov. 8. 22:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Valakinél nem :D Half natty nézz utánna xd :D
2017. nov. 8. 22:16
 14/23 A kérdező kommentje:
Fekvenyomas 165 kg, guggolas 190 kg, felhuzas 200 kg. Ero nem rossz, de a fizikumom, siman tulszarnyalja 2 honap alatt akarki koxal. 20 szazalek korul van a testzsirom, kicsit felette. Kar 46, comb 72, mell 132, vall 150, derek 90.
2017. nov. 8. 22:36
 15/23 A kérdező kommentje:

Az brutalis vadlimat kihagytam. :D Az 40-41 centi.

Amiket leirtam, hidegen lettek merve.

2017. nov. 8. 22:38
 16/23 anonim ***** válasza:

"Edzel evek ota szorgalmasan, betartod a kajat es jon egy ember, aki koxal par honap alatt tulszarnyalja az eredmenyeidet."

Igen és aztán pár hónap múlva kiköt dialízisen.

2017. nov. 8. 23:20
 17/23 anonim ***** válasza:

"Igen, annyi elteressel, hogy nem ingyen."

Azért nem apró különbség. Most komolyan, én edzésben odateszem magam, célom, hogy jobban nézek ki, de szerinted aki egy rakás pénzt elkölt arra, hogy szép legyen az normális?

2017. nov. 8. 23:34
 18/23 anonim ***** válasza:

Sose fordult meg a fejemben hogy koxoljak.

Annyi de annyi negatív hatása van. Nem beszélve arról, ha leállok vele, akkor kb. le is megy a felszedett izomtömeg 90%-a...

Kérdező, ha ráuntál az edzésre, akkor tarts 1 hét szünetet és utána egy teljesen új edzésterv szerint folytasd. Jót fog tenni a fejlődésednek. Amúgy ha kicsivel 20% feletti a testzsírod, akkor én szálkásítanék keményen. Meglátod, hogy 15%-os testzsírral sokkal jobban fogsz kinézni és rájössz, hogy nem kell ide semmilyen koksz :D

2017. nov. 9. 09:09
 19/23 A kérdező kommentje:
Dehogy untam ra az edzesre, epp ezert bant a dolog. Van valami, amit szeretsz csinalni, es van egy szer, ami tuningolhat ebben a valamiben, ezzel sokan elnek is, es sokkal jobb eredmenyeket ernek el nalad.
2017. nov. 9. 09:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Nézz utána, mit művel a szteroid az emberrel. Te egészséges vagy, ne az eredményeken rugózz.
2017. nov. 9. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!