Kondi terem elkezdése működni fog, mennyi idő?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok ( 17 leszek novemberben ) 175cm magas és 102kg tehát nem vagyok valami vékony gyerek... szeretnék teljesen átalakulni most szeretném jövöhéttől elkezdeni a kondit,miként kezdjem el vegyek valami fogyasztó port vagy akármi ( nem értek ehez ) fogadni fogok mindenképp 1 személyi eddző-t nagyon félek még sose voltam ilyen helyen.. és tudom hogy gyenge vagyok és nagyon nehéz lesz elkezdenem de telejsen átszeretnék alakulni és izmos kigyúrt felső testet szeretnék a mostani nagy hasamból,szerintetek ez mennyi idő lenne? és bármi tipp / tanács miként/ hogy kezdjem el köszönöm!2017. nov. 2. 01:16
1/4 anonim válasza:
a srác egy legenda
minden le van írva az oldalán, kaja, edzés stb.
én is ezzel kezdtem, most versenyekre járok
egy tanács van: kezd el
2/4 anonim válasza:
Először a táplálkozás alapjait fontos megértened. Van egy-két alapdolog, de egy kommentben ez most sok lenne. El kell kezdened informálni magad, olvasni. Nagyobb részben ezen múlik, mint az edzésen. Ha van pénzed edzőre, természetesen élj a lehetőséggel, és ő ezeket (is) elmagyarázza. A fent linkelt embert én nem ismerem, de szerintem jó példakép, mert egy esztétikus testfelépítést célzott és valósított meg, egészségesen sportosat, nem olyan röhejeset, mint pl. Pumped Gabó.
Még egy: te is már most felsőtestet emlegetsz, de nem csak azzal kell ám foglalkozni. Gondolom, lábaid is vannak...
3/4 A kérdező kommentje:
Igen mindenhol van felesleg,és nagyon félek attól hogy netán gyorsan fogynék vagy valami és ugymond "loose skin" em lenne olyan gyenge el lazult bőr,ettől nagyon félek ha netán az lenne az 1x elmúlik vagy,hogy van ez? ( köszi a válaszokat igen figyelek már az evésekre és megprobálok minél kevesebb kalóriát bevinni )
2017. nov. 2. 11:52
4/4 anonim válasza:
Olvasd el drugs bunny tol a sarga kapszulat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!