Ez így jó lesz? Eléggé zavar.
Augusztus óta edzem, és látszik az eredmény, izmosabb vagyok, viszont egy kicsit megpocakosodtam. Eddig is kicsit zsíros voltam, de mióta edzem látszanak, elkülönülnek az izmaim mindenhol, kivéve, a hasamon és a mellemen.
Széles, úszógumis csípőm van, hasam, mellem egyszóval zsíros a felsőtestem.
Emiatt nem is nagyon merek tömegelni, tömni magam rengeteg szénhidráttal, úgy, hogy már nem esik jól a kaja, főleg lefekvés előtt.
Arra gondoltam, hogy 1-2 hónap alatt leadom, és utána ha nem leszek ilyen zsíros merek majd jobban enni, és építeni még pár kiló húst magamra.
Nem akarok versenyekre járni, meg hasonló, elég ha van alap izomzatom, és nem vagyok zsíros.
Ha felveszek egy pólót, vagy pulóvert, baromi jól áll, a karom, a hátam, mindenem nagyon jó, de az úszógumik miatt nem érzem jól benne magam.
Motivációval nincs gond, ha kell minden reggel éhgyomorra kardiózom 40 percet, heti 4x folytatom ugyanúgy a súlyzós edzést, leviszem a szénhidrátot (amiből amúgy is elegem van), szóval nem gond.
Ez így milyen taktika szerintetek? December közepéig talán szépen le tudom faragni a zsírt.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!