Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kreatin hogy hatásosabb? Ha...

A kreatin hogy hatásosabb? Ha kúraszerűen szedjük, vagy ha egyből szinten tartó adagokban szedjük?

Figyelt kérdés

Most kezdek el egy hosszabb kihagyás után újra, edzeni de már csak hobbi szinten, hogy jobban nézzek ki. Fehérjét szednék még a kreatin mellé + kaja.

Személyes tapasztalatok is érdekelnének! 187cm 83kg

2017. okt. 19. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Probaltam 3 felekeppen. Nekem a szintentartos nem jott be. (Napi 5 g)

A feltoltes egy fokkal jobb volt (eloszor 20g 1-2 hetig, utana 5 g)

A legjobban az jott be hogy 10-15 g szedtem naponta folyamatosan. Jol megtolt eroben es kitolta a faradtsagerzetet. 70 kg vagyok.

2017. okt. 19. 17:48
 2/2 anonim válasza:
Ez a leghatásosabb, bevállt módszer: A testsúlyodat oszd el 3 al, és annyit vegyél be naponta, 5 grammos adakokra osztva, lehetőleg éhgyomorra, szénhidrátdús étkezések előtt, 1 héten át. Ez a feltöltődés. Utána maximum 2 hónapig ennek a felét kell szedned és utána 2 hónap szünet. Mindig sok vizet igyál mellé, és napi 4-5 litert meg kell innod ha azt akarod hogy ne károsítsa a vesédet.
2017. okt. 19. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!