BCAA Hatása milyen? Jó küzdősporthoz is?
Figyelt kérdés
Küzdősportolok és ehhez szeretnék valamit amitől gyorsabban regenerálódok. Van olyan nap hogy reggel futok, délután thai-box, este pedig kettlebell. Másnap alig bírom az edzést, mert fáj mindenem. Erre jó a BCAA vagy nem? Ha nem akkor mit ajánlotok? És miből mennyit? Hogyan?2017. okt. 13. 22:15
1/5 anonim válasza:
Több pihenést ajánlok. Nincsenek csodaszerek. Most is fogyasztasz BCAA-t, benne van az ételeidben. Semmilyen hatása nem lesz, ha bekanalazol még pár grammot. Megvan a testnek a fizikai teljesítőképessége. Annyit kell sportolni, amennyit ki tudsz pihenni!
2/5 anonim válasza:
Fehérje futás után + thai box edzésen vízbe keverve glutamint innál szerintem segítene. vagy edzés előtt 3/4 órával zabpehely 50-100gramm fehérjével keverve.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval csodaszer nincs, de a glutamin valamit segít? Vagy észre vehető hatást ne várjak semmitől?
2017. okt. 14. 15:26
4/5 anonim válasza:
Én a saját magam tapasztalata alapján azt mondom, hogy észrevehető hatást nem kell várnod, pedig összezabáltam már pár dolgot, hátha majd ez vagy az ér valamit.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megspóroltatok nekem pár ezret 🙂
2017. okt. 15. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!