Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hízni szeretnék! Egyre többen...

Hízni szeretnék! Egyre többen mondják, hogy nagyon vékony vagyok, és ezért a közérzetem is sokat romlott. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 160cm és 48kg. Viszonylag sokat eszek, mégse tudok hízni. Nem sportolok semmit, és a nasikkal se vagyok rosszba, de egyszerűen nem sikerül hízni..

2017. szept. 28. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Valszeg gyors az anyagcseréd, vagy genetika... mindegy, nem is ez a lényeg. Semmiképp se kezdjél összeenni minden szemetet csak hogy testesebb legyél, ha jól is akarsz kinézni, akkor érdemes lenne otthon elkezdened edzeni. Csinálhatnál guggolást, kitörést, haspréseket... és mellette rendesen ennél. Értem ezalatt hogy napi szinten valamilyen zöldség, gyümölcs, kezdésnek testsúlykilógrammonként 1, 1,5 g fehérje, de ennek érdemes lenne rendesen utánanézni. A Kalóriabázis oldalon segíthet, ha mindent beírsz hogy miket ettél, és ott kiszámolja neked hogy mennyi kalóriát vittél be, az edzéssel mennyit égettél, és hogy így összesen mekkora súlynövekedésre számíthatsz.

[link]

2017. szept. 28. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy rendben van?

Hányszor mész wcre egy nap?

Puffadás van?

2017. szept. 28. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!