Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerinted konditerembe sok...

Szerinted konditerembe sok fiú miért nem zuhanyozik le?

Figyelt kérdés

2017. szept. 28. 15:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mindent nem lehet a ratyikra fogni, meg ott úgy sem mer próbálkozni.
2017. szept. 28. 17:03
 12/19 anonim ***** válasza:

én le szoktam

sokan mondják, hogy azért, mert nem tartják higiénikusnak

17/f

2017. szept. 28. 17:19
 13/19 BlodDrunk ***** válasza:

Hazamegy,lezuhanyzik..ilyeneken agyalni:D

Amúgy meg,az idő legalább is nekem.

Reggel felkelek,kaját összerakom,eszek,elindulok,ált 5-ig bennt vagyok melóhelyen,bolt,egyéb,dolgok,edzés,hazaérek 8-ra,főzők,,kaja,alvás,szóval még az a negyed óra is rohadt sokat számít valakinek,miközben az negyed óra alatt hazaérek,gyors zuhany+a kaja is készül másnapra.

2017. szept. 28. 17:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Én a munkahelyemen sem tusolok le pedig van lehetőség, normálisan van takarítva, de én egyszer amikor jártam úszni akkor mindig ott letusoltam normálisan, és hiába volt megfelelően takarítva lábgombám lett úgy hogy papucsba mentem be tusolni! Többen panaszkodtak erre hiába a papucs valahogy elkapták. Én akkor elég sokat jártam orvoshoz, elég sok mindennel kezelték, kész szenvedés volt ez. Akkor megfogadtam hogy soha nem fürdök nyilvános helyen, akár konditerem, akár munkahelyi fürdőről van szó, akár kisebb szállók közös zuhanyzójáról.

Amikor nyaralni mentünk a barátnőmmel direkt olyan szállást néztünk ahol a szobának saját fürdője van és nyaralás ide vagy oda, én vittem tisztítószert és mindennap fürdés előtt alaposan áttakarítottam az egészet, mert nem bízom senkiben. Beszéltem az ott dolgozó takarítók vezetőjével hogy mivel szokták takarítani, meg hogyan csinálják, mint csinálják és mondta is, elég készségesen válaszolt, de ettől független nem tudtam megbízni benne. Mondjuk dicsértek is hogy mi voltunk a szezon legkulturáltabb vendégei azt hitték nem is használjuk a fürdőt. Persze én mondtam hogy magunk után feltakarítottam mindig, hiába van napi takarítás, én ilyen vagyok, előadtam hogy így neveltek stb...

2017. szept. 28. 17:27
 15/19 anonim ***** válasza:
En azert nem zuhanyozok a teremben mert nem akarok egyreszt semmilyen gombat elkapni. Masreszt akkor plusz cuccot kell vinni, totolkozo, papucs, tusfurdo stb. Harmadreszt 5 percre lakok kocsival a teremtol.
2017. szept. 28. 17:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Túl sok a homokláda.
2017. szept. 28. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:
nemszeretek a teremben fürdeni, +cuccot sincs kedvem még cipelni a terembe, inkább csak a csapnál megmosom az arcom meg max a hónaljam aztán ha hazaérek az első dolgom úgyis a fürdés
2017. szept. 29. 09:10
 18/19 anonim válasza:
100%
Honokláda létemre mindig tusolok, és senkivel nem próbálkozom ...
2017. szept. 30. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:
9: Örülök, hogy ilyen igényes vagy, kérdező. Szerintem nem zuhanyozni eléggé nagy taplóság. A felhozott érvek a rinyagépek dumái.
2018. aug. 6. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!