Melyik testépítőnek ítélnétek a győzelmet? (képek)
Szakmai szemmel nézve rózsaszín gatyás, vagy narancssárga gatyás a jobb?
Én szerintem a narancssárga.
Szóval Phil vagy Kai?
Kai jobb.
Pozonkent lebontva en igy latom.
Front double biceps:
Phil sokkal kemenyebb benyomast kelt, foleg felsotest teren, Kai vizesebbnek latszik. Kai nagyobb, de kiegyensulyozatlanabb (van ilyen szo?), viszont jobban fogja a pozt. Philnek ez az egyik leggyengebb poza.
1-1
Side chest:
Egyertelmuen Phil. Sokkal tomorebb, kemenyebb fizikum latvanyat nyujtja, a kar-mell arany Kainal borzalmas, eleg csak Phil tricepszet nezni, de hat nyilvan kulon izomcsoportot nem dijazunk, de Phil karja sokkal kerekebb, teltebb. Kai egyik legszarabb testresze a karja, rovid, vekony izomformak.
2-1 Philnek.
Side chest (teljes testes kep)
Kai derektol lefele nagyobb hatast kelt, de igy sem kiegyensulyozott a latvany, Phil raadasul jobban is fogja a pozt.
3-1
Back double biceps:
Phil hata sokkal tomorebb, kemenyebb es a kondicio is egy mas szint (csuklya kornyeken szembetuno a kulonbseg). Ami raadasul Kainak lenyegesen kisebb is, tovabra sincs meg a szimmetria, mert hiaba szeles a hata, nem eleg tomor es a csuklya is alul fejlett.
4-1
Lat spread:
Kai hata szelesebb, de tovabbra sem nyujt az osszkep jo benyomast, lapos nagyon, vizesebb es itt nagyon kijon a csuklya hianya.
5-1
Most muscular:
A legszarabb poz Kaitol amit csak csinalhat. Eltunik a valla, csuklya sincs hozza eleg, a kar sem eleg dominans, melyen szeparalt, kerdes nelkul Phil nyeri ezt a pozt is.
Vegeredmeny szerintem:
6-1 Philnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!