Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik testépítőnek ítélnétek...

Melyik testépítőnek ítélnétek a győzelmet? (képek)

Figyelt kérdés

Szakmai szemmel nézve rózsaszín gatyás, vagy narancssárga gatyás a jobb?

Én szerintem a narancssárga.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. szept. 27. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szóval Phil vagy Kai?

Kai jobb.

2017. szept. 27. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Kai genetikája sokkal jobb,viszont a hasa puffadt és a vízhajtása sem sikerült olyan jól mint Philnek aki élesebb.
2017. szept. 27. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Phil
2017. szept. 27. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezeket a képeket nézve, itt Kai jobb volt... mégis Phil nyert.
2017. szept. 28. 04:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 4-4-re pontoztam őket
2017. szept. 28. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Pozonkent lebontva en igy latom.

Front double biceps:

Phil sokkal kemenyebb benyomast kelt, foleg felsotest teren, Kai vizesebbnek latszik. Kai nagyobb, de kiegyensulyozatlanabb (van ilyen szo?), viszont jobban fogja a pozt. Philnek ez az egyik leggyengebb poza.

1-1

Side chest:

Egyertelmuen Phil. Sokkal tomorebb, kemenyebb fizikum latvanyat nyujtja, a kar-mell arany Kainal borzalmas, eleg csak Phil tricepszet nezni, de hat nyilvan kulon izomcsoportot nem dijazunk, de Phil karja sokkal kerekebb, teltebb. Kai egyik legszarabb testresze a karja, rovid, vekony izomformak.

2-1 Philnek.

Side chest (teljes testes kep)

Kai derektol lefele nagyobb hatast kelt, de igy sem kiegyensulyozott a latvany, Phil raadasul jobban is fogja a pozt.

3-1

Back double biceps:

Phil hata sokkal tomorebb, kemenyebb es a kondicio is egy mas szint (csuklya kornyeken szembetuno a kulonbseg). Ami raadasul Kainak lenyegesen kisebb is, tovabra sincs meg a szimmetria, mert hiaba szeles a hata, nem eleg tomor es a csuklya is alul fejlett.

4-1

Lat spread:

Kai hata szelesebb, de tovabbra sem nyujt az osszkep jo benyomast, lapos nagyon, vizesebb es itt nagyon kijon a csuklya hianya.

5-1

Most muscular:

A legszarabb poz Kaitol amit csak csinalhat. Eltunik a valla, csuklya sincs hozza eleg, a kar sem eleg dominans, melyen szeparalt, kerdes nelkul Phil nyeri ezt a pozt is.

Vegeredmeny szerintem:

6-1 Philnek.

2017. szept. 28. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:
A kérdés kísérleti jellegű volt. Kíváncsi voltam, hogy mindenki Phil-t mondja-e csakmert mindig ő győz, annak ellenére, hogy itt Kai (elvileg) jobb volt. A képek a 2009-es Mr. Olympiáról vannak, itt Kai 4-ik, Phil 5-ik lett.
2017. szept. 30. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!