Ti vissza szoktatok szivni a fecskendot tesztoszteron injekcio beadasa elott?
Figyelt kérdés
Egyszer megtettem es amint visszaszivtam buborekok mentek a fecsibe, majd ki kellett huzzam kipoccintettem belole a levegot es ujraszurtam. Azota nem szivom vissza. Baj?2017. szept. 27. 16:52
1/5 anonim válasza:
Végülis annyira nem,csak ha érbe szúrod embóliát kapsz,de szerintem az lényegtelen,nem tudom te hogy vagy vele,ja meg véletlenül se azért kell visszahúzni,hogy direkt buborék jöjjön,nem pedig vér..
ÚRISTEN
2/5 A kérdező kommentje:
De nem az olajos szteroidtol kapsz emboliat hanem a levegotol te. Ergo ha nincs levego nincs para viszont ahogy vissza szivom levegobuborekok keletkeznek es meg a tu is elmozdul ami mar lehet tenyleg erbe megy:) sokan nem huzzak vissza nekem ez a pro ervem es kivancsi lennek az ertelmes emberek velemenyere (a doki se huzza sosem vissza megsem hal meg senki) [ja es hidd el nincs terkepe arrol hogy epp az en seggembe hol az er]
2017. szept. 27. 18:17
3/5 anonim válasza:
Joistenem gyere le csinalj rendet....
4/5 anonim válasza:
Ember!!! Amit levegőt vissza szívsz, azt nyugodtan benyomhatod. Ilyenek is koxolnak..... Katasztrófa
5/5 BlodDrunk válasza:
Amikor visszahúzod,és kijön a levegő,az azért van mert izomban van,ha vér jönne akkor érben van.
Na most ha te újra kihúzod a tűt,kinyomod megint a levegőt,bedöföd újra utána halvány fingod nem lesz,hogy nem-e érbe ment.
És nem csak a levegőbuborék okoz embóliát,ha olajos a cucc,abból is keletkezhetnek rögök.
Csak gratulálni tudok,hogy ennyi háttértudással koxhoz nyúlsz,akik mögött orvosok álltak azok közül is jó páran meghaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!