Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Éjszakai műszak előtt edzés?

Éjszakai műszak előtt edzés?

Figyelt kérdés

Szóval úgy jön ki a hetem,hogy éjszaka kell mennem és csak előtte van időm edzeni.

Van így értelme,hogy edzés után még egy 8 órás nehéz fizikai munka és csak utána tudok aludni?

Illetve ugye ma 10kor keltem,de éjjel megyek és így tovább is fennt leszek,így arányosan több kaját számoljak?

2017. szept. 25. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,és igen.
2017. szept. 25. 16:37
 2/4 Cortez70 ***** válasza:
Így is lehet edzeni. Régebben nyomtam így fiatalon, kicsit több kaja kellett.
2017. szept. 25. 16:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem alapbol rohadt sok ch kell,1 honapja 5g ch 1gzsirral kezdtem,most mar 6gch,1,5g zsiron vagyok most jott fel az elso kilo....
2017. szept. 25. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig munka előtt edzek, igaz nem kemény fizikai, de 6-8 km-t lesétálok közben. Edzek, aztán 10 percet ülök amíg eszek és megyek dolgozni. Nem teljesen olyan, mint hétvégén, mikor pihenek utána, de működik. Egyél kicsit többet és nem lesz gond.
2017. szept. 26. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!