Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez milyen szintnek számít...

Ez milyen szintnek számít naturálon?

Figyelt kérdés

Test adatok :

Vállkerület : 131cm

Mellbőség : 119cm

Bicepsz(felkar) : 45cm

Alkar : 33.8cm

Derék : 80cm

Csípő : 81.5cm

Comb : 63/64cm (bal/jobb)

Vádli : 43/43.5cm (bal/jobb)

Súly : 88 kg körül

Testzsír : 15-16%

Magasság : 174cm

Erőszint :

Fekvenyomás : 130kg x6 (140kg x2-3)

Felhúzás : 180kg x7 (200 kg x1-2 ism.)

Guggolás : 140kg x5 (fájós térdek)

Ezek az adatok szerint valaki jó szinten áll naturál testépítőként, szigorúan hobbistaként, nem versenyszinten.

Válaszokat előre is köszönöm.

2017. szept. 23. 22:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy ti csak üres szavakkal dobálóztok, én tényleges példákat hoztam fel:

-medhi a strongliftről aki elég komoly szinten van súlyzós edzésben nem tud 130-al szériázni

-Alan Thrall aki messze a legjobb erő edző youtubeon nem tud 130-al szériázni

-Scott Herrman aki az egyik legismertebb és jó eséllyel még naturál fitness guru youtubeos nem tud 130-al szériázni

-Zyzz aki ugyan csak egy hülye gyerek volt, de tömve volt drogokkal nem tudod 130-al szériázni

-Wittman Zsolt aki az egyik leghíresebb naturál erőemelő edző magyarországon szintén nem tud

Nézzétek meg bármelyiküknek youtubeon a fekevenyomó maxos videójukat.

Ezek az emberek (kivéve zyzzt) mind több mint 10 éve edzenek.

Befejeztem, nekem ne írjatok mert nem olvasom el.

Befejeztem, ne válaszoljatok mert nem olvasom el.

2017. szept. 24. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Aki 6-ot tud belenyomni 130-ba, az nem tud egy 5x5-ös szériát végignyomni vele, szóval akkor is teljesen reális.
2017. szept. 24. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha a válasz csak neked szólna, akkor azt privátban küldeném, de biztos olvassák még mások is rajtad kívül.

A baj az, hogy én kértem példákat bizonyos dolgokra, amiket TE nem tudtál felhozni.

Az üres szavak? Ha megkérdezed bármelyik edzésben, erőemelésben járatos személyt (még akár az általad említetteket is), hogy lehetséges-e naturálban 130-cal szériázni, fix, hogy minket fog igazolni. Miféle példákat vársz? Videózzam le magam, vagy a spanjaim, hogy ki tudják-e nyomni? Aztán ha sikerül, hogyan bizonyítom, hogy naturálok? Ennyi erővel a YT-n is találhatsz példákat, nem csak ellenpéldákat azoktól a nagyon komoly erőszinten lévő versenyzőktől.

A Medhi csávóról nem találtam semmi anyagot.

Alan Thrall lehet, hogy ért a sporthoz és kiváló edző, de erőemelőként talán már annyira nem.

Scott Herrman-t láttam, nem valami erős. De lehet, ha betömegelne és nem érdekelné a kinézet, dobálná. Voltam már én is szálkás, ég és föld, több, mint 30 kilót esett a teljesítményem fekvenyomásban.

Zyzz-t azért ne becsméreljük. Nőként a 130 kg is szép, cucc ide vagy oda.

Wittmann Zsolt biztosan annyira komoly erőemelő lehet is, mint amennyire híres, ha 130 kg-val nem tud szériázni. Most komolyan, az ilyen versenyzők mitől lesznek híresek??? Ez nem teljesítmény.

2017. szept. 24. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!