Szerintetek mi lesz most a magyar testépítőkkel?
Figyelt kérdés
Köztudottan itthon nagyon könnyű motyóhoz jutni, ezért is lepett meg ami most megy:
Értem ezalatt, hogy akinek nem evidens, hogy a testépítők mindig is tele voltak, akkor az buta, mint a s_gg. A rendőröknek komolyan most jutott eszébe nyomozni? Vagy csak valakinek b_ssza a csőrét, hogy egyetlen banda viszi az itthoni terjesztés túlnyomó részét és ezért felnyomta a kulcsembereket? Ti mit hallottatok? A képekről egyébként szerintem az egyik az szinte biztos, hogy Kornél, a fenti meg talán Sántha Tomi? De ki lehet a rendőr akit említenek? Berkes Laci?
2017. szept. 21. 12:37
1/7 anonim válasza:
Ugyan olyan mint a drogipar, ha kiszedik a kulcsembereket, max 1-2hét és betölti más a lyukat.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is ugyanerre céloztam, hogy jött valaki aki ki akarja golyózni a több éve működő rendszer tagjait, hogy ő nyomja a bizniszt? Mert azt nem tudom elképzelni, hogy ültek a rendőrségnél és 2017-ben kipattant a fejükből, hogy ellenőrizzük le a testépítőket! :D
2017. szept. 21. 12:52
3/7 anonim válasza:
Ott felröhögtem, hogy " RÉGEN BERKI IS HASZNÁLTA,, Mert most nem , mi.?:D
4/7 anonim válasza:
Most komolyan azt vitatják a szálkásan 50-es karú emberekkel, hogy koxolnak-e? :D
5/7 anonim válasza:
De biztos üzlet áll ennek a razziának a hátterében.
6/7 anonim válasza:
Szerencsére az én díleremet nem érintette :D
7/7 anonim válasza:
Lehet,hogy a szteroid bizniszben már van akkora lóvé,hogy figyelmet kapjon és a rendőrök bezsarolták pár termet védelmi pénzért,a tulaj nem fizetett és most ez lesz addig amíg meg nem törnek.Régen a diszkókkal csinálták ezt a rendőrök.Ha nem kaptak részesedést,akkor állandó razzia az ekis party közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!