Hogyan nőhet a karom?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,163 cm,46 kg..
Mire kene oda hogy nőjön a karom? Hisz eleg vekony vagyok ezert érthető miért szeretnék kicsit nagyobb kart.
2017. szept. 19. 17:02
1/5 Cortez70 válasza:
Neked még saját testsúlyos edzessel és kalória pluszos etrenddel. Fekvotamasz, tolodzkodas, huzodzkodas, stb. Eddz mindenre, lábra is. : guggolas.
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen étrendre gondolsz pontosan? Tudnal irni egy példát? Vagy egy linket küldeni,hogy milyen étrendet ajánlasz.
2017. szept. 19. 17:17
3/5 Cortez70 válasza:
Fix étrend nem kell, amúgy sem tudnád tartani. Lényeg, hogy legyen napi 1,5-2g x ttkg fehérje, 1g x ttkg zsír és annyi szénhidrát hogy tudj izmosodni. Olvasd el az alapismereteket. Google: alapismeretek. Első találat.
4/5 A kérdező kommentje:
Ne nézz hülyének de ez 1,5 -2g x ttkg meg ilyeneket nem egeszen ertem
2017. szept. 19. 17:59
5/5 Cortez70 válasza:
46 kg vagy. Ezt kell szorozni 1,5-2-vel és annyi legyen a napi fehérjebeviteled. Tehát kb 70-90g fehérje elég neked egy napra. Kalória tablazatokban meg látod, hogy miben mennyi a tápanyag. Pl 100g csirkemellben van 24g fehérje. Vagy 1 tojásban kb 6 g fehérje. Így nagyjából tudod számolni, hogy eleget vittél-e be. Sok szénhidrátot is enned kell ha izmosodni akarsz: zab, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teszta, sok gyümölcs és zöldségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!