Ha isztok valami üdítőt pl. fanta, energia ital, kávé stb, azt is beleszámoljátok a makrókba?
Bele kell, de miért innál ilyet hulladék dolgokat?
A legolcsóbb kategóriákban is van olyan ami nincs tömve tele cukorral és a kaloria mentes. .
Lásd privátos Cola, narancs és a társai. Ezek finomak is.
De ha a markát nézed, Pepsiból az új fekete ugyanolyan ízű mint a sima cukoros fos, nulla kaloriaval.
Jobb mint a Coca verziók, az az összes hanyadék ami cukor mentes.
Nem azt mondom, hogy az édesítők azok annyira egészségesek mint a levegő, de már inkább ilyet iszom és ajánlok is minden ízet kedvelő egyénnek.
Én is csak moziban iszom cukrot, remelem egyszer oda is betör a fekete, null kalóriás pepsi.
Mert ha én iszok akkor a nagyot iszom, nagy Popcornnal a kettő kombinálva (cukros pepsi) már sok. Ráadásul a pattogatott kukorica is, csak sos, aztán annyi....
Ja még igen.
Az energia italból is vannak cukor mentes verziók. Pl a Sparos.
Kávéba meg tehetsz xilitet, vagy tejet. Bár én sosem kávéztam, mert büdös és színezi a fogakat, így nem tudom mennyit segít rajta a xilit vagy egyáltalán finom lesz e úgy, mindenképpen egy jó alternatíva lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!