Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha isztok valami üdítőt pl....

Ha isztok valami üdítőt pl. fanta, energia ital, kávé stb, azt is beleszámoljátok a makrókba?

Figyelt kérdés

2017. szept. 11. 00:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szaraz feherben kevesebb. Egyebkent nyilvan nem kell mindennap inni, de szerintem is belefer.
2017. szept. 11. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Bele kell, de miért innál ilyet hulladék dolgokat?

A legolcsóbb kategóriákban is van olyan ami nincs tömve tele cukorral és a kaloria mentes. .

Lásd privátos Cola, narancs és a társai. Ezek finomak is.

De ha a markát nézed, Pepsiból az új fekete ugyanolyan ízű mint a sima cukoros fos, nulla kaloriaval.

Jobb mint a Coca verziók, az az összes hanyadék ami cukor mentes.

Nem azt mondom, hogy az édesítők azok annyira egészségesek mint a levegő, de már inkább ilyet iszom és ajánlok is minden ízet kedvelő egyénnek.

Én is csak moziban iszom cukrot, remelem egyszer oda is betör a fekete, null kalóriás pepsi.

Mert ha én iszok akkor a nagyot iszom, nagy Popcornnal a kettő kombinálva (cukros pepsi) már sok. Ráadásul a pattogatott kukorica is, csak sos, aztán annyi....

2017. szept. 11. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja még igen.

Az energia italból is vannak cukor mentes verziók. Pl a Sparos.

Kávéba meg tehetsz xilitet, vagy tejet. Bár én sosem kávéztam, mert büdös és színezi a fogakat, így nem tudom mennyit segít rajta a xilit vagy egyáltalán finom lesz e úgy, mindenképpen egy jó alternatíva lehet.

2017. szept. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!