Naturál maxon lehetek olyan szálkás, mint Arnold?
Figyelt kérdés
Szóval 186 cm vagyok. Lehetek naturálban ehhez a magassághoz 90kg, ilyen szálkásan?
2017. aug. 26. 20:26
1/14 Cortez70 válasza:
Meg sem fogod közelíteni naturalban.
3/14 A kérdező kommentje:
Most nem a tömegre gondolok.
Arra, hogy 186 cm-hez 90kg-osan lehetek-e ilyen szálkás.
2017. aug. 26. 20:34
4/14 anonim válasza:
90 kg szálkásan nem lesz naturál.
5/14 A kérdező kommentje:
Ekkora magassághoz sem?
Én úgy tudtam, hogy magasság -100 +1-2 kg a naturál max 10-12% tzs-n.
2017. aug. 26. 20:39
6/14 anonim válasza:
naturálként nagyon sok idő elérni a maxot még nagyon durván összehangolt étrend és edzés mellett is. ha te nem profi testépítő vagy, aki ebből él, akkor ez akkora áldozat és lemondás lenne a részedről, ami kicsit sem éri meg neked. Lehet nagyon jó tested úgy is ha kicsit több a testzsírod. csak eddz kitartóan és egyél rendesen, de ne mondj le mindenről ennek érdekében. meg nem tudjuk, hogy milyen a testalkatod, genetikád, attól is sokminden függ. nem mindenki érheti el a 90kg-t, elméletek ide vagy oda. a gyakorlat mindig mást mutat. nem kell kalkulátorok által adott értékekben bízni
7/14 anonim válasza:
Persze simán! Csak kell mellé a cucc. De attól még simán mondhatod magadról, hogy az vagy. Nagy divat volt mindig is.
8/14 Cortez70 válasza:
Nem tudsz naturalban rendes tömeggel 6-8 százalékos zsírral szálkás lenni, ezt kellene megérteni. Úgy elfogysz izomból 10% alatt mint a szar.
9/14 A kérdező kommentje:
Miért, amiket linkeltem képeket Arnoldról, ott olyan alacsony a tzs-je?
Én azt hittem hogy kb. 10% lehet a tzs-je.
2017. aug. 27. 06:38
10/14 Cortez70 válasza:
Ez nem vita tárgya. 10 százalékban semleszel ilyen forma. Izomkerekség nem lesz naturalban szalkasan. De majd meglátod, úgy sem hiszed el. Én edzek 32 éve, van kis tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!