Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen segget testépítéssel el...

Ilyen segget testépítéssel el lehet érni, vagy implantátuma van?

Figyelt kérdés

Nem kérek leszólást, meg cinizmust, csak kíváncsi vagyok...

[link]

2017. aug. 26. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a genetikai adottságaid olyanok lehet hasonló segged implant nélkül.
2017. aug. 26. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Sok guggolas es kitores.
2017. aug. 26. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Genetika kérdése. Van aki hiába guggol soha nem lesz ilyen feneke, persze kerek lesz, feszes és szép, de ez a forma már nem garantált.

Látszik a hölgyön, hogy rengeteget edz ez vitathatatlan, viszont ez a forma már vagy nagyon jó genetika vagy rásegíett az implantátum

2017. aug. 26. 12:48
 4/10 A kérdező kommentje:

Sztem pl Rubint Réka is nyomja a guggolásokat meg a kitöréseket ezerrel, mégsincs ilyen segge. Sokan akkor elfelejthetik, ha a genetika nem olyan...

(Igazság szerint itthon nálunk én még ilyet nem is láttam.)

2017. aug. 26. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Neki alacsony a tzsje úgy sose lesz olyan kerek.
2017. aug. 26. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Rubint Rekanak rohadt alacsony a testzsirja. Sosem lesz ilyen. Ennek a csajnak sokkal tobb a testzsirja es brutal edzeseket csinal. Nezd meg milyen durva combhajlitoja van. Nem ma kezdte az tuti. Nezd meg pl Bodo Dorit, hasonlo kerek feneke van. Bar azt vitatjak eroteljesen, hogy implantatum vagy nem.
2017. aug. 26. 13:03
 7/10 Andi80018 ***** válasza:
33%

Ez a lányka szerintem max 160 cm magas, tömzsi alsótesttel, tehát rövid, vastag lábakkal, nagy kerek fenékkel, alapból.

Ja, és szerintem photoshop is van benne, főleg a derekánál látszik, úgyhogy szerintem semmi sem akadályozta meg abban, hogy a fenekére is rányomjon egy kis pluszt.

A nagy súlyos guggolás, kitörés stb. mindenféleképpen javít a formán, akármilyen genetikával is rendelkezik valaki. Rubint Réka meg olyan szálkás, mint a gerenda, inas, alapból vékony a csontozata is, nagyon alacsony testzsírral. Ő már testalkat.

2017. aug. 26. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez szerkesztett kép szerintem, szóval Photoshoppal 5 perc alatt elérhető ez a fenék. Nem mondom, hogy jó genetikával nem elérhető, nekem is kerek a fenekem (na nem ennyire), de most zsír is van rajtam bőven. Rubint Réka meg nem is akar ekkora segget, évek óta ugyan úgy néz ki, neki az a célja, hogy tartsa az állandó szálkás testalkatot, mert így lehet könnyen eladni magát. Ha nagy segget akarna, nagy segge lenne, főleg, hogy kokszol is. Szóval ez nem mérvadó.
2017. aug. 26. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Ps a dereka,eléggé egyértelmű,főleg hogy off szezonban ban.Szerintem keress erről a sportolóról normális képet és azt rakd be.
2017. aug. 26. 23:56
 10/10 A kérdező kommentje:
A képei 80-90%-án így néz ki, végig pörgettem jópár képén.
2017. aug. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!