Ilyen segget testépítéssel el lehet érni, vagy implantátuma van?
Genetika kérdése. Van aki hiába guggol soha nem lesz ilyen feneke, persze kerek lesz, feszes és szép, de ez a forma már nem garantált.
Látszik a hölgyön, hogy rengeteget edz ez vitathatatlan, viszont ez a forma már vagy nagyon jó genetika vagy rásegíett az implantátum
Sztem pl Rubint Réka is nyomja a guggolásokat meg a kitöréseket ezerrel, mégsincs ilyen segge. Sokan akkor elfelejthetik, ha a genetika nem olyan...
(Igazság szerint itthon nálunk én még ilyet nem is láttam.)
Ez a lányka szerintem max 160 cm magas, tömzsi alsótesttel, tehát rövid, vastag lábakkal, nagy kerek fenékkel, alapból.
Ja, és szerintem photoshop is van benne, főleg a derekánál látszik, úgyhogy szerintem semmi sem akadályozta meg abban, hogy a fenekére is rányomjon egy kis pluszt.
A nagy súlyos guggolás, kitörés stb. mindenféleképpen javít a formán, akármilyen genetikával is rendelkezik valaki. Rubint Réka meg olyan szálkás, mint a gerenda, inas, alapból vékony a csontozata is, nagyon alacsony testzsírral. Ő már testalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!