Érdemes beruházni otthoni "edzőteremre"?
Érdemes, ha nem akarsz vagy nem tudsz mindig terembe járni, főleg, ha utálod a tömeget (vagy akár az embereket, vannak hangsúlyozottan aszociális lények), a meleget és minden mást, ami otthon nincs, teremben pedig van. Én szeretem, ha valami csak az enyém és bármikor használhatom azonnal.
Ez egyéni.
Szerintem igen, főleg, hogy a legtöbb edzőteremben nincs is erőkeret, ami azért elég alap lenne. Hátránya, hogy edzőteremben mindenképp több lehetőség van, de ha csak izom-, és erőfejlesztés szempontjából nézzük, akkor az még nem is para. Pl. egy átlag ember mit csinál ha "felsőmellre" akar edzeni? Keres döntött hiperszuper táncolós holysztgépet. Mit lehet csinálni ha csak rudat van és nem állítható padod? Hmm... pl. fordított fogású fekvenyomás. Vagy landmine nyomás.
Szerintem a kardiót meg a kondícionálást nehezebb megoldani de arra is ki lehet találni csomó mindent, főleg van elég hely.
Menj fel a jofogásra vagy hasonló oldalra és nézelődj.
Vagy vedd meg a vasanyagot és lakatossal/hegesztővel állíttasd össze.Tök olcsón ki lehet hozni nem kell ide 200-300 ezer ft ez túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!