Érdemes beruházni egy elliptikus trénerre?
olyan mozgásformát szeretnék végezni amely egy kicsit karbantartja a testem és a lelkem is, keringésemet felfrissíti meg ilyenek
nem futhatok sajnos mert rossza térdem, úszni pedig nem tudok valami jól kicsit tartok is a víztől
pénzem meg nincs állandóan konditerembe járni
egyszer beruháznék valamilyen gépre 40ezerért
csak félek hogy például hozzászokom és már nem lesz kihívás ráállni és kihasználatlanul fog állni
fogyni nem szeretnék igazából csak muszáj valami mozgást végezni hogy ne tunyuljak el és picit karbantartsam magam
22/L
Ha nem tudnék eljárni edzeni.. futni meg nem akarnék (Kérdező te sem tudsz a térded miatt, de egyébként nem tudnék felsorolni olyan korodbeli nőket, akiknek ajánlanám a futást..) akkor nekem adott esetben megérné.
Mert oké, hogy erősítgetnék itthon, nyilván.. meg nyújtanék, de kellene valami kardió is. Ha nem járok el edzeni, akkor itthonra. Akkor meg nem rossz az az ellipszis.
hát nekem nincs 200 ezer Forintom egy állításod szerint normális trénerre
itthoni heti 2-3 hazsnálatra szerintem megfelelne egy 40ezres is, 56 kg vagyok tehát alacsony terhelésnek lenne kitéve
de aki azt mondj a nem megfelelő az oké, de mit javasolnátok helyette?
Szerintem semmi ertelme ilyen par tízezres gepeket venni mert szar minősegűek,nyekeregnek,bizonytalanok,nem állithatoak.
Vegyel egy allitható kezisúlykeszletet,azzal es sajat testsulyos gyakorlatokkal mindened atmozgathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!