2/14 anonim válasza:
ez messze nem natúr.
Arra vág fel hogy 170 kgval övvel grutnival térdtől cisnál rack pullokat, pfff koxosoknak tényleg nem kell sokat izzadni egy sstrand fizikumhoz....
4/14 anonim válasza:
Elég balf😇szul néz ki szerintem...
Főleg,hogy olyan pici a feje a testéhez képest
5/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy jelenleg mennyire vagy izmos, mennyit edzel, mit és mennyit eszel, hogy mennyi idős vagy és hogy férfi vagy nő vagy. Ezek a tényezők 68%-ban határozzák meg, hogy mennyi idő alatt fogsz így kinézni. További 12 341 tényező határozza meg az időtartam hosszát 30%-os mértékben, a maradék 2% magyarázó erőt pedig végtelen sok faktor képviseli, vagyis a véletlen.
6/14 anonim válasza:
Ha jó lesz fele ekkora váll is akkor pár év
7/14 anonim válasza:
Natúrba azt a vállat nem fogod elérni.
8/14 anonim válasza:
Laikus vagyok a témában, ezért kérdem, hogy miből lehet tudni, hogy ez nem naturál? Mert szerintem pl. a mellizma egyáltalán nem elérhetetlen, láttam már több naturál testépítőnek is még nagyobbat is ettől. Szerintem egyedül a válla ami aránytalanul nagynak néz ki, a többi szerintem simán elérhető lenne...
9/14 Cortez70 válasza:
Nem lesz ilyen kerek vállad naturalban ilyen testzsírnál. Ennyi.
10/14 anonim válasza:
Mi is ezt mondtuk, a vállán kívül minden elérhető, de egy kisebb vállal jóval szarabbul is néz ki a forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!