Elérheto egy ilyen fizikum otthoni edzéssel?
Sziasztok!
Az lenne a lérdésem,hogy otthoni saját sulyos edzéssel elerheto egy atlagos fizikum? Természetesen tervben, de pl fekvotamasz, huzodzkodas, kezallasban karhajlitas nyujtas, guggolás...Az ok az, hogy lassan suli, es gimi mellett nincs idom terembe menni, mert 30km-t kell utazmom , es ez még vissza.
Egy ilyenre gondoltam.
Csak ha Deres urának fatyja vagy! :D
amúgy simán elérheted ezt a formát..én is itthon edzek, de nekem komplett felszerelésem is van hozzá..ha vennél legalább 2db egykezes súlyzót, meg pár tárcsát hozzá, azzal sokat segítenél magadon..ha ilyen céljaid vannak ennyit érdemes áldozni rá..nem nagy összeg. lehet mellre is egykezessel edzeni.
Kajádat állítsd be valami normális szintre, de ne grammozzál nagyon.Főleg, hogy ez a forma nem is nevezhető szálkásnak..csak olyan esztétikusan "kisportolt"..egy ilyennel én is megelégednék
60kg a max amit 8x tzdok kinyomni, es csak nyaron van idom terembe jarni
80kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!