Tetkó torzulhat izomtömeg növekedés esetén?
Nem fog torzulni, nyugi. Nekem bicepszre is azt válaszolták, hogy nem torzul, amíg nem body builder méretekben gondolkodom. A vádlidra eleve képtelenség annyi izmot pakolni, mint egy bicepszre, hogy eltorzíthatná.
De nem tudom, férfiként mennyire nyerő egy jóképű férfi sztárt tetováltatni magadra. Ismerve a magyar társadalmat, onnantól kezdve nem mosnád le magadról, hogy homoszexuális vagy... Én nem merném megcsinálni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azért is kérdrztem mert az átlagnál nagyobb a vádlim gondolom a genetikám miatt.
Ezt a gólörömöt szeretném magamra tetovaltatni szerintem ebbe nincs semmi b**is.
Igen, én se azért mondtam, mert szerintem az. De rengeteg az elbulvárosodott gondolkozdású, idióta ember. És míg egy pólót, vagy egy hajstílust könnyen le tudsz cserélni, ha leb@-ziznak miatta, egy tetkót már nehezebben, és késő bánat lesz!
Ha tanácsolhatom, először (ha lehetséges egyáltalán ilyen részletes tetoválást) hennával csináltasd meg, az egy idő után lekopik, addig pedig tesztelheted a srácok kimondott-kimondatlan reakcióit.
Van talán még egyszerűbb, ha rányomatod ezt a képet egy pólóra, és úgy teszel egy próbát első körben.
Hidd el, nem bánod meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!