Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok Kiss Jenőről?

Mit gondoltok Kiss Jenőről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintem az egyik legnormálisabb testépítő, tisztelettel, és alázattal. Mindig segít mindenkinek, és az interjúkban is hallani, látni, hogy tök normális. Szerintetek?

És a formáról mi a véleményetek?- Azt hiszem 44 éves

2017. aug. 14. 14:12
1 2
 1/12 Lazy Lover ***** válasza:
igazat írtál ! meg ő érte el a legtöbbet a magyarok közül jó forma
2017. aug. 14. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeségeket mond az embereknek, amik nem válnak be csak ha kokszolsz. A forma meg....azt inkább nem véleményezem.
2017. aug. 14. 15:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Milyen hulyeségekre gondolsz?
2017. aug. 14. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Emberileg egy szimpatikus személynek tartom. Formát tekintve nekem ez a zömök genetikai adottság ami neki van, meg pl. Branch Warren is hasonló, annyira nem sz én stílusom, jobban kedvelem a Flex Wheeler, Molnár Peti genetikájú egyéneket. De tiszteletben tartom az elért eredményeit.
2017. aug. 14. 16:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Szimpatikus, én is sokat tanultam tőle, pedig nem ma kezdtem.
2017. aug. 14. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Szuperszettek, magasismétlésszám, izolálgatás
2017. aug. 14. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Emberileg szimpatikus, semmi rosszat nem tudnek ra mondani. Es nagyon sok mindent elert. A fiatal formaja nagyon jo. De a jelenlegi annyira nem. Vastag a dereka es elegge visszeres, zomok. En az esztetikusabb testalkatot preferalom.
2017. aug. 14. 17:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nincsen baj pl bicepsznél az izolációval, és a szuperszettek sem rosszak, én is alkalmazom, és beválik. De javíts ki ha rosszat írtam :)
2017. aug. 14. 19:53
 9/12 clint ***** válasza:
Jó ember. Nála inkább a tömeg és a szárazság dominál mint az összforma és az esztétika.
2017. aug. 15. 01:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Én sem emberileg kritizálom, csak a tanácsokat amiket ad naturaloknak. És ha beválik neked és ki tudod hozni így a natural maxot akkor hajrá. Én az ő tanácsaival 1 év alatt megálltam.
2017. aug. 15. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!