Június 19 óta járok le edzeni heti 3X Augusztus 14 van, fekvenyomásnál 10kg-t szoktam tenni a rud mindeggyik felére, és a mai napon sem megy még 15el szabájosan, de mért?
Figyelt kérdés
Szabájosan kb 4et bírok belenyomni,úgyérzem nem nagyon erösödöm elmegy a kedvem,mit csinálhatok rosszul? Pedig a kajálásra is oda figyelek de hogy nagyobb súlyokkal edzek nem bírok feljebb fejlődni :(2017. aug. 14. 08:15
1/3 anonim válasza:
Hány sorozatit végzel? Hány ismétléssel? Megy más gyakorlat is mellre és tricepszre?
2/3 anonim válasza:
Szar a kaja, szar az edzés. Írd le az étrended és az edzéstervedet.
3/3 A kérdező kommentje:
Reggelire tojást szoktam enni kb 4 max ötöt
Tízórainal almát vagy barackot szoktam
Délbe csirkemellet rizzsel mexikói zöldség mixel vagy brokkolival
Utánna 3-4fele ha megéhezem túrót szoktam enni
Vacsorára meg vagy csirkenell virslit vagy sóslében áztatott tonhalat
Heti 3X járok le hétfőn szerdán és pénteken
4sorozatot szoktam ha esetleg az eggyiket nem éreztem jónak akkor max öt és 8-9ismétlés számokkal
Persze szoktam tricepszre is edzeni meg mellre a 3 fekve nyomó padon meg tárogatást
2017. aug. 14. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!